Oferta arcuri sport logan!!!
Collapse
X
-
-
Nu stiu,singurele amortizoare pentru logan disponibile pe piata sunt astea Bilstein.De arcuri sunt eibach,si H&RPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
alt model de amortizoare sport pt logan, sunt curios cat costaLast edited by dogy_10; 19 January 2007, 10:50.
Comment
-
-
sigur trebuiesc schimbate arcurile ... vai ce-mi place de lumea care se intereseaza de suspensia la Logan :d
Comment
-
Eu am schimbat arcurile,da mi lene sa ies afar sa fac poza..ca e frig ;) Asta vara era oferta pentru cine cumpara amortizoare de la racing nick primea si arcurile free... vreo 1200 lei (nu se mai foloseste RON si ROL) costa acu :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
da, si eu mi-am luat arcurile. parerea mea dup amontaj e ca merita investitia. la amortizoare inca stau in dubii...nu as prea vrea sa imi rup rinichii in masina.
daca ma da cineva cu un logan care are si arcuri si amortizoare si imi place..poate o sa mi le pun!
Comment
-
Si eu as vrea in timp sa mi pun o suspensie sport.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
la logan ala ar trebui sa fie primul lucru
Comment
-
Mai bine arcuri si amrotizoare sport decat chiptuning.
Comment
Comment