Kitul va fi in jur de 25 milioane, fara eleron, deci bara spate, bara fata si praguri.kitul ti-l da suflat in spritkit.De aici trebuie sa iti mai cumperi plasa neagra care iti vine in bari si siliconul cu care se lipeste plasa si pragurile, deci treci de 25 milioane.Montatul ti-l asigura prostreet si e inclus in pret
noul kit logan
Collapse
X
-
Revin cu niste poze de la bara fata.Mentionez ca inca deflectoarele din bara fata nu sunt turnate, vor fi gata in cam pe maine, tot maine cred ca voi mai pune niste poze cu bara intreaga cu tot cu deflectoarele in ea si cu pragurile.
Sper sa fie pe placul tuturor.
Mentionez ca pozele pot sa nu fie foarte clare, au fost facute cu telefonul, dar promit ca viitoarele poze sa fie mai de calitate.sigpic
Comment
-
Asa e.Nevopsit si mai ales FARA DEFLECTOARELE, care conteaza foarte mult la aspectul spoilerului fata, pare mai ciudat.Acum a fost pusa doar de proba pe masina, nu e dat nici macar in spritkit.Cand va fi vopsit va arata total diferit.In pozele acestea nu se vad bine liniile si formele spoilerului, dar daca il vezi live, si acuma arata super.Difera mult daca il vezi in poze sau daca il vezi live.
Oricum merci de aprecieri.
Acum pun poze cu constructia kitului.La sfarsit vor fi poze cu masina completa, kitul vopsit etc, asta fiind peste vreo 3-4 saptamani.Pana atunci va mai tin la curent cu poze din timpul fabricariisigpic
Comment
-
Merci foarte mult pentru aprecieri.Acum am revenit cu niste poze cu bara fata cu tot cu deflectoare, doar ca aici deflectoarele sunt date cu vopsea galbena, dar in realitate ele vor fi vopsite in negru.De asemenea mai pun si niste poze cu pragurile masinii, dar acestea nu au inca deflectoarele montate in ele.Deflectoarele vor fi gata cam pe marti.sigpic
Comment
-
And so...A new car was born !
deocamdata dupa ochiu meu nepriceput,nu inteleg nimic ,asa ca astept finisajele,acelasi lucru i`as ruga si pe carcotasi.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Asa e.Eu imi dau seama de formele si de liniile pe care le are bara deoarece am vazut-o live, din poze se vede mai greu, de aceea eram intr-o dilema- sa pun poze din timpul fabricatiei kitului sau sa pun poze doar cand masina este gata si spoilerele gata vopsite si montate, dar pana la urma am vrut sa vedeti si voi poze din timpul fabricatiei.
Inca odata merci de aprecierisigpic
Comment
-
Originally posted by adi_trif28 View PostAsa e.Eu imi dau seama de formele si de liniile pe care le are bara deoarece am vazut-o live, din poze se vede mai greu, de aceea eram intr-o dilema- sa pun poze din timpul fabricatiei kitului sau sa pun poze doar cand masina este gata si spoilerele gata vopsite si montate, dar pana la urma am vrut sa vedeti si voi poze din timpul fabricatiei.
Inca odata merci de aprecierihttp://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
Originally posted by adi_trif28 View PostMerci mult de aprecieri.Saptamana asta se termina de finisat si de potrivit bara fata si pragurile si de saptamana viitoare se incepe lucrul la bara spate.Sper sa fie gata cat de repede ca nu mai am rabdarehttp://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
Comment