Aici te pot contrazice.Nu am zis ca nu se pot pune suspensii sport(GGd le are deja), am zis ca, kitul e putin jos dar SE POT pune suspensii sport numai ca dupa aceea trebuie sa ai grija pe unde umblii.Daca ajungi sa faci un anumit model de spoilere, nu poti sa le modifici asa dupa cum vrei dimensiunile, deoarece ele au niste proportii binedefinite si daca scazi dintro parte si restul lasi la fel, atunci iese ceva urat.Deci cu suspensii sport si cu Kitul acesta, garda la sol va fi cam 15 cm, deci eu zic ca e ok, nu e ok pentru mars la pescuit cu masina, dar pt oras e buna
Si apropo, care masina a mai fost facuta "fara cap" de cei de la prostreet?
Crezi ca daca ai o masina si iti iei kituri complete de la firme cu prestanta in domeniu (Riger, etc) aia se gandesc ca tu ai roti de 20 si suspensie coborata cu 6-10 cm? La ei aia e bara, facuta dupa anumite masuri si proportii si cu asta gata, daca vrei bine, daca nu nu, nu-i intereseaza pe ei ce mai ai tu pe masina, treaba lor e sa iasa kitul beton, daca tu vrei roti mari si suspensie joasa, asta e problema ta.
Si apropo, care masina a mai fost facuta "fara cap" de cei de la prostreet?
Crezi ca daca ai o masina si iti iei kituri complete de la firme cu prestanta in domeniu (Riger, etc) aia se gandesc ca tu ai roti de 20 si suspensie coborata cu 6-10 cm? La ei aia e bara, facuta dupa anumite masuri si proportii si cu asta gata, daca vrei bine, daca nu nu, nu-i intereseaza pe ei ce mai ai tu pe masina, treaba lor e sa iasa kitul beton, daca tu vrei roti mari si suspensie joasa, asta e problema ta.
Comment