Mersi foarte frumos de informatie. ;)
Intrebati-ma Orice Despre Dacia Logan,in Special De Tuning Si Vopsit !
Collapse
X
-
o intrebare: cam cat m-ar costa sa-mi fac portbagajul clean?
am ph2 gris platine (am numai sigla cu "logan" si "dacia", fara motorizare) si avand in vedere ca butonul de la portbagaj vreau sa-l pastrez.Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
-
cu tot cu vopsea, manopera, materiale, etc. un pret total ma intereseazaStock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Originally posted by BlueStar_KWO View Postcu tot cu vopsea?
vopsitul unei capote de portbagaj cu finisat ... stiu ca a costat in jur 300lei (pe rca) + 100 lei clean
Comment
-
total GRESIT!
Originally posted by Dany_DNY View Postfuller = primer !
prime=adeziv pentru vopseaua care urmeaza sa se aplice pe partile de plastic
spritz kit-ul se foloseste pentru ca toate defectele pregatirii ptr vopsire sa se mascheze in el sa nu se mascheze in vopseaua propriu zisa,sau cand(dau un exemplu)vrei sa vopsesti masina sau un element doar in alta culoare,adik dak inlocuiesti aripa,masina ta e rosie si aripa e galbena toata aripa respectiva se imbraca in spritz kit ptr a ajunge la nuanta cu culoarea masinii !
P.S.RASPUND MAI GREU DAR RASPUND !Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by armadylo View PostSalut baieti am si eu o intrebare capcana, vreau sa colantez capota fata, plafonul si portbagajul. Suprafata colantata este mai mare de 50% din vopseaua masinii sau nu?! Ca sa stiu daca fac gurita astia degeaba sau nuLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
sal
help please!!!!! a intrat aer sub vopsea mi a fost lene sa rezolv la timp problema am fost la spalatorie am spalat cu presiune si s-a dus vopseauuaaaa 6 pe 6 cm, ce sa fac? is super nervos, o solutie pana la primavara cand o sa revopsesc,merci astept sfaturi
Comment
-
DA, buna intrebare despre vopsea.....cat trebuie pt toata masina (exterior)....si care sunt conditiile minime (vreme) in care se poate lucra. trebuie neaparat cuptor?
SI cu ce anume se unesc "gratiile" din bara fata, atunci cand se da jos sigla. Ce anume tebuie facut. detaliat daca se poate.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment