Am cautat si nu am gasit: Cum se fac farurile fumuri/negre? Rog pe cei care si au facut sa ne explice cap-coada operatiunile.Cele din poza au bec cu lupa si sunt de pe forum.
Faruri cu interior fumuriu (negru)
Collapse
X
-
nu e chiar asa complicata problema.cand vrei sa pui lupele acestea oricum trebuie sa desfaci farurile asa ca ,cu ocazia asta le degersezi bine,dai cu primer si apoi cu vopsea termo-rezistenta de preferat.dai 2-3 straturi sa fii sigur si le lipesti la loc
-
si din doi in doi ani schimbi farurile ca te respinge la itp nu ?
Comment
-
Sau pastrezi un set doar pentru itp(eventual imprumuti)
Numai bine.
scuze de offUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
@Florin177 - eu am farurile din noiembrie anul trecut si am trecut fara probleme itp`ul in mai anul acesta
@bigdan - pistol cu aer cald,surubelnita lata...si multa multa multa multa rabdare
Repete: eu vorbesc de lupele in farurile stock.dar cam acelasi principiu se aplica la toate farurile,doar ca cele stock se dau mai greu jos,si mare atentia la lipit inapoi sa fie bine lipite sa nu se abureasca la greu
Comment
-
era si pe forum cineva care vindea,cauta un picut si le descoperi
Comment
-
la itp daca farurile lumineaza cum trebuie nu au ce comenta ...mie mi-au zis sa dau xenonu' jos ca bate aiurea ...si am facut un mini scandal si cand a pus aparatu ...culmea bateau bine ...
(eu le-am reglat cu cateva zile inainte pe un aparat de al lor ... )"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
@B-63-XKN -Pentru montaj obligatoriu trebuie data sticla jos.
Daca esti din bucuresti de ce nu mergi pe la intalniri ca sunt cativa care au acolo si poti vorbi live mai multe despre ce si cum
numai bine
Comment
Comment