Eu am de gand sa le fac doar partial negre si deocamdata sa raman cu becurile clasice.Ceva de genu cum e la sandero stepway ...
Faruri cu interior fumuriu (negru)
Collapse
X
-
@Bleizer - lupele vin cu xenon direct-de fapt daca stiu eu bine lupele vin cu becuri d2s,nu h4 standard.investitia depinde unde o gasesti,era si pe forum cineva care vindea parca.
Comment
-
pretorian asa departe te-ai dus sa-ti atraga atentia?ce nu te uiti mai aproape de casa ,ici-sa prin oradea
Comment
-
Originally posted by Silviu_MM View Postpretorian asa departe te-ai dus sa-ti atraga atentia?ce nu te uiti mai aproape de casa ,ici-sa prin oradea
iar juristul2000 (coleg cu mine la firma) nu prea are asa ceva(cel putin nam remarcat eu).
farurile fumurii doar ele singure nu stiu cum dau fara capota prelungita. probabil ca va fii un stadiu intermediar.
Numai Bine!
Comment
-
problema asta"cum se dezlipeste sticla de pe farurile stock"am incercat eu pe un set care nu mai aveam ce face cu ele si credeti-ma dragi colegi ,ca-ti vine sa-ti impungi una....parerea mea este ca no sa reusesca nimeni sa le dezlipeasca fara sa le rupa
Comment
-
uratzelul iti zic eu cum: pistol cu aer cald,surubelnite late-mai multe marimi,2 sticle de cola si 2 pachete de tigari mai tarziu le-ai desfacut
am uita si de cateva zeci de taieturi de degete
Comment
-
pozele promise...in concluzie ele sunt prinse ffff bine
Comment
-
facute azisigpic
Comment
Comment