Faruri cu interior fumuriu (negru)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

geo...asteptam sfaturi

Comment

sfaturi ... veniti la mine ) nu ai ce sfaturi primi, doar migala si atentie
      sigpicMy ride

Comment

si rabdare si putin curaj )
        sigpic

Comment

[B][COLOR="Red"]Da , despre asta vorbeam cand am deschis threadu.Felicitari pt curaj si munca depusa.
          Last edited by valeriuciprian; 18 October 2010, 13:55.

Comment

as incerca si eu da nu am bani de faruri dupa

Comment

eu unu de cand le-am vazut m-am indragostit de ele,dupa cate am inteles ajung undeva-n jur de 6 mil jumate lei vechii

Comment

iar esti in plus..aici e vorba de farurile stock innegrite in interior, tehnici, idei, modele..nu angel eyes d alea tiganesti
                sigpic

Comment

Originally posted by - Geo - View Post
                  iar esti in plus..aici e vorba de farurile stock innegrite in interior, tehnici, idei, modele..nu angel eyes d alea tiganesti
                  mi-am dat seama ca este vorba de farurile stoc ,si montarea unor lupe cu angel eyes (iar lupele cu angel eyes si cu xenon incorporat costa 6 mil jumate) oare o fi atat de greu sa ne intelegem???

Comment

stim cate costa lupele, da nu despre ele era vorba...nu e greu deloc sa ne intelegem daca citesti mai bine ;)
                    sigpic

Comment

nu vreti voi o vacanta sa va intelegeti mai bine?

farurile s-au desfacut atat cele originale cat si cele turcesti, pentru detalii aveti pm, sau posta
                      sigpicMy ride

Comment

Salut!Frumoase farurile...,pacat ca mie mi-a venit ideea dupa ce am dat banii pe unele cu angel eyes...!

Comment

Da, gasesti pe net daca intri pe google si scrii "lupe bixenon" sau "proiectoare bixenon". Preturile variaza de la 420 ron la 600 ron. nu stiu daca e voie sa postez un link al unui site aici pt voi cu produsul dar daca am voie, va voi arata si tutorial de montare si produsul si tot. in mare parte e munca inutila pentru ca farurile unui logan bat foarte bine, e doar de estetic mai mult, oricum se decapseaza farul cu un pistol cu aer cal(nu feon) si o surubelnita lata, se vopseste lupa cu negru mat si se aplica lupele astea si lipesti la loc farul si ai optinut ce ai in imagine.

Comment

In primul rand nu vopsesti lupa cu negru mat.In al doilea rand nu au rol estetic , legal si din respect pentru ceilalti participanti la trafic este sa nu pui xenon fara lupe , mai alex de 55w si 8000k cum fac multi.Iar cum loganul nu e conceput cu faruri cu lupe , folosesti asa ceva.

Comment

sal

salut, am vazut ca te intereseaza lupele angel eyes pentru farurile, iti pot da un set de lupe noi noute la cutie cu garantie un an la 400 ron si montaj contra cost 250 ron daca esti interesat suna ma la 0761 144 182. mai am instalatii xenon, alarme, senzori de parcare, accesorii tuning, etc toate noi cu garantie.

salut, am vazut ca te intereseaza lupele bixenon pentru faruri, daca mai esti interesat am lupe de vanzare la 400 ron noi cu garantie un an si montajul te costa 250 ron ( este foarte mult de munca la ele dureaza cateva ore bune ), mai am instalatii xenon, alarme, senzori de parcare, ceasuri suplimentare, accesorii tuning noi cu garantie.Daca esti interesat suna ma la 0761 144 182
                              Last edited by Alex-FlasH; 1 August 2012, 00:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca veneai cu un an juma' mai devreme poate-i vindeai ceva...
                                Anunturile de mai sus sunt din 2010 si 2011...
                                Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google