cati din cei care isi fac chiptuning ar da 50eur/run pe un dyno ca sa ii seteze perfect masina si mai 150 customul ,asta in situatia in care esti intrebat daca la pretul de 150 lei ... nu faci vreo reducere? sau ...de ce e asa scump ? , si la care doresc asa ceva ... din cate stiu eu nu li s-a refuzat vreodata .Mai stiu o masina facuta custom pe dyno la o firma de renume care tuneaza masini de sute de cai nu logane,care merge mai prost ca astealalte facute cu o harta generica. Atata timp cat masina e stock , ce rost are sa setezi 500 mii masini identice care merg 99% identic deci obtin 99% aceleasi rezultate cu o diferenta maxima de plus minus 1 cal frumos intre ele .
Is curios cati din aia cu cipcirip iti stiu modifica o harta de injectie/avans dupa un dyno ,daca au cu ce o modifica si cu ce o fac , in afara de copy paste cu alte harti facute de altii si cu scule clonate )
Is curios cati din aia cu cipcirip iti stiu modifica o harta de injectie/avans dupa un dyno ,daca au cu ce o modifica si cu ce o fac , in afara de copy paste cu alte harti facute de altii si cu scule clonate )
Comment