Modificare Axa Came

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.6 sport, te rog. cand il gadilam la supape?

Comment

• sa nu mi zici ca vrei sa ne si dam

Comment

• evident
        daca a disparut distrigazu', iar melcu are furie numa la masini galbene, e bun si 16 voltiu tau.

Comment

• Si totusi pana la urma a dat cineva o caruta de bani sa schimbe axele la un 16v?...+soft evident. Ca sunt si eu curios de rezultate.

Comment

• din cate stiu este cel putin unu in Bucuresti dar nu intra pe forum. Poate ne spune cineva care stie mai multe detalii.

Comment

• are cineva manualul de service pentru motoarele k7m 800 si 812? nu-l gasesc pe nicaieri. toata lumea vorbeste de noua axa care echipeaza acest model, si ma interesau caracteristicile.

Comment

• Nu vei gasi in manual caracteristicile axei...
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• pentru k7j si k7m 710 sunt acolo, bine-mersi. eu vreau pentru k7m800, ala euro cinspe.

Comment

• Of, ce-ti mai place sa intinzi placinta... Am dat pe un motor de 1.6 mult mai putin decat as fi dat pe o axa agresiva. Asa ar fi trebuit sa faci si tu de la inceput.

Te c#ci in ele de serii, ca nu se vad, nu te stia nici dracu ca ai tu 1.6
                    _

sigpic

Comment

• Stii cum se vede seria mea motor? Special am verificat, zici ca e nou imprimata.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Am 2 motoare acasa, daca esti in stare sa citesti corect seriile, da baiatu saorma o sapt intreaga
                        _

sigpic

Comment

• razvan cand mai vii pe la bucuresti ca vreau sa mai vad filcorul.

Comment

• nu stiu exact, melc. vreau sa stiu cum pot afla cu exactitate ce axa am pe masina. daca dau jos capacul de la culbutori am vreo sansa?

Comment

• cel mult vezi daca ai axa ori ba
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                                Am 2 motoare acasa, daca esti in stare sa citesti corect seriile, da baiatu saorma o sapt intreaga
                                Eu spun de motorul meu cu aproape 235.000 km. (uleiul si filtrele le voi schimba la 235.000, le am de la 220.000). E singura data cand las uleiul si filtrele 15.000km. in motor sa vad ce se intampla, absolut nimic, a fost un motor foarte ingrijit din 10 in 10.000km. . Seria mea se citeste foaarte bine, asa ca, nicio sansa sa ma treaca la RAR fara serie motor.

Originally posted by razvanamza View Post
                                nu stiu exact, melc. vreau sa stiu cum pot afla cu exactitate ce axa am pe masina. daca dau jos capacul de la culbutori am vreo sansa?
                                Doar vezi axa partial dar oricum nu scrie nimic pe ea. Muncesti degeaba.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google