baga .........
Modificare Axa Came
Collapse
X
-
Vroiam sa raspund sau sa pun intrebarea mai bine zis atunci cand ai postat, din pacate am schimbat mailul de confirmare la contul de pe loganclub si mi s-a blocat contul, am trimis mail la cei de sus si nici azi nu functioneaza; asa ca, cu parere de rau mi-am facut alt cont cu user asemanator, care s-a activat dupa mai bine de o luna.
Intrebarea era: e normal sa curga ulei pe la surubul ce strange capacul de pe distributie, cel de langa joja de ulei, cu capacul demontat si fara surubul strans?
Comment
-
75 de cp la roata am eu cu rotile de fabrica (185/65/15).Cu axa e cu dus si intors...ori faci treaba pana la capat,ori nu o mai faci deloc.La final diferenta si satisfactie este insa daca tragi linie e cam scump calul putere...
Comment
-
-
Comment
-
Comprimare motor fara schimbare de axe a facut cineva? Dar masuratori pentru determinarea CR-ului dupa comprimare. Eu din ce am facut un calcul estimativ fara sa am motorul desfacut pentru a masura volumul camerei de ardere, se pare ca prin prelucrarea a 1mm din chiulasa, CR se apropie de 11. Stie cineva mai exact, sau date mai precise. Fac referire la motorul 1.4.
Comment
-
o masina cu axa si evacuare completa se misca mai bine ca o masina stoc pe toata plaja de turatie si 263 si 271. (vorbim de 1.6, la 1.4 271 e cam agresiva si implica modificare de ralanti si poate jos sa fie mai lenesa)
Cat poate sa coste o axa de euro 5 mai bine cumperi una noua sport.
Comment
Comment