205/50/17 + Arcuri Sport ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 205/50/17 + Arcuri Sport ?

a pus cineva arcuri sport pe logan cu pneuri 205/50/17 ? daca da, ce fel de arcuri ? intreb asta pentru ca cel putin pe fata tare am impresia ca o sa frece si nu vreau sa ma trezesc ca dau banii pe niste arcuri pe care nu le pot folosi.

nu inteleg de ce vrei neaparat dimensiunea aia pentru 17 ... 205/50 e foarte gros si cred ca si arata ca dracu ,deci nu arcurile sunt problema , ci gumele .
    205/45 in schimb e ce trebe .
    pentru mai mult efect se poate 205/40 ,care arata si mai bine ...doar ca crapa janta in prima gropita
    Last edited by Cristi_Xp; 1 September 2010, 23:34.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

stiu. insa acestea sunt pneurile care le am in momentul de fata si sunt noi. pe un calculator de pneuri zicea ca sunt cu 43mm mai inalte decat 185/65/15 .... mi-e greu sa cred, probabil 4,3 mm

Comment

Am avut si eu 205/50/17 si cum zice cristi..arata ca dracu.Bine.eu cand aveam dimensiunea aia nu aveam arcuri. si era ca un aro.Sunt mai mari cu 17mm 205/50/17 decat astea stock.
        Acu merg cu 205/40/17 de 1an si ceva si nu am avut nici o problema cu jantele sa le indoi sau ceva doar ca tin presiune mai mare in ele,3.2bari.
        AG 16 Y M A

Comment

Ce ai tu acum sunt mai inalte cu 17mm fata de cele stoc, abaterea pe vitezometru este de +2,7%... nu ar trebui sa ai probleme cu nici un model de arc intre 30 si 45mm

Comment

Originally posted by rares.13rrs View Post
            stiu. insa acestea sunt pneurile care le am in momentul de fata si sunt noi. pe un calculator de pneuri zicea ca sunt cu 43mm mai inalte decat 185/65/15 .... mi-e greu sa cred, probabil 4,3 mm
            stock vs 205/50/17
            Raza rulare anvelopă 310,75 mm 318,40 mm
            Circumferinţă anvelopă 1952,50 mm 2000,56 mm
            Diferenţa în circumferinţă 48,06 mm +2,46%
            Se recomandă o diferenţă de +/- 2,5 % drept urmare noua anvelopă este COMPATIBILĂ.

ce ai citit e circumferinta... teoretic sunt bune ...dupa cum zic si colegi mai sus nu o sa arate bine ...
            eu personal am preferat 205 55 16 ...din cauza gropilor ...
            fiecare alege ce are sau ce poate gusturile nu se discuta...
            oricum sa le stapanesti sanatos
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

e o vorba... calul de capatat nu il cauti in gura. astea sunt, cu astea defilez )
              deci merg sau nu ? pentru ca, atunci cand virez maxim roata, intre pneu si pasajul interior al aripii nu intra un deget...

Comment

daca nu ating de ce sa nu fie bune ...
                eu pe fata nu am probleme ...in schimb pe spate imi ating :| ...in aparatoarea de pietris de pe buza aripii...
                depinde ce et au si jantele ...si ce j au ...
                205 55 16 gumele mele si 8j et40 /16 jantele ..cu et asta nu imi ating pe fata
                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

ale tale cu cat sunt mai inalte fata de cele stok ?

8j / et 35
                  Last edited by rares.13rrs; 3 September 2010, 17:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google