Schimba cineva ledurile la angel eyes in timisoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimba cineva ledurile la angel eyes in timisoara

Cum spune si titlul caut pe cineva sa-mi schimbe ledurile la angel eyes in niste faruri Street Storm in Timisoara daca ma poate ajuta cineva rog urgent pm sau un nr. de telefon.Va multumesc anticipat.

Chiar nu este nimeni in Timisoara care sa faca aceasta operatiune?

Chiar nu face nimeni aceasta operatiune in Timisoara?
    Last edited by blondu_75; 19 September 2010, 13:45. Reason: Automerged Doublepost

Caut pe cineva sa-mi schime ledurile la un set de faruri cu lupe dectane in Timisoara

Comment

uite aici http://www.loganclub.ro/forum/montez...ra-t31031.html
      sigpic #

Comment

Adi nu are nici o legatura una cu alta....
        Blondule ma mai pricep si yo...dar necesita timp....farul l-ai dat jos ???? Daca da, vorbim si vedem ce si cand...numai bine.

Comment

Caut pe cineva din Timisoara sa-mi schime ledurile la angel in faruri street storm,am inteles ca nu trebuie deschis farul pentru ca exista acces prin partea de jos a farului pentru schimbarea ledurilor.Astept un raspuns din partea cuiva.Va multumesc.

Comment

De actualitate!!!!!!!!!!!

Comment

Blondu iti sugerez sa apelezi la danic . Om foarte serios si lucra impecabil . Nu stiu cine tio zis ca se pot schimba ledurile fara sa desfaci farul , dar nu se poate . Cea mai eleganta si profesionista metoda e prin decapsarea farurilor . Pentru decapsarea farurilor poti sa apelezi la mine . Am desfacut recent far de logan ph2 , cu mastik original de fabrica .A fost un pic de chin , dar operatiunea a fost un succes , fara nici un defect estetic . Iti pot arata si farul in cauza . . Numerele de telefon a noastre le gasesti pe topicu din LC TIMISOARA . Numa bine
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google