VT Interior Ph2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VT Interior Ph2

deschid acest theard in speranta ca va iesi ceva la final
    vreau sa-mi fac interiorul la loganel custom.
    cine se pricepe la vt rog sa-mi faca ceva in 2 nuante sau 3 sa vedem ce iese si ce se poate aplica pe masina.
    vt trebuie facut pe scaune bord si fetele de usi.
    astept sugestii.
    titularul vt la interiorul care va fi ales de mine primeste o lada de bere.
    daca nu sunt bune pozele zasiti pe net sigur altele care va ajuta mai bine.
    astept sugestii si spor la treaba amatorilor.
    Attached Files
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

nimeni interesat, nici o idee???
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Daca vt asta al meu il sti, imagineazati albastru egee/extreme in locul la rosu/visiniu din poza si cam aia ar fi schema de culori.
      Depinde ce ganduri ai si ce buget. Vrei piele simpla, vrei alcantara vrei alt fel de material pufos, vrei vopsit (nu recomand) vrei modificari la fetele de usi? vrei sa arate a logan sau ceva sf?
      Sunt multe criterii si nici nu ai cu ce lucra la interiorul de logan. de aceea trebuie sa sti ce vrei inainte sa ceri vt. de unde si lipsa de oameni dispusi sa faca treaba asta .
      Attached Files
      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

@Mikelangelo :de ce nu recomanzi vopsit?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

VYP are o super masina. Daca aveti chef sa ajutati omul, faceti-o, daca nu, nu va bagati aiurea!
          Merci!
          sigpic

Comment

am incercat la un atelier de tapitat si aceasi problema sa gasesc eu tema si combinatia si ei o executa.
            Dupa showul de tuning de pa valcea unde m-am intalnit cu GGd-ul am inteles ca nu merita sa fac bordul so fetele de usi complet, nu ma reprezinta.
            Am gasit o combinatie pentru interiorul meu si cred ca e cea mai reusita, intre argintiu, negru si albastru
            si pentru carcotasi interiorul va fi executat din piele naturala argintie in combinatie cu plus profi albastru rezistent la uzura.
            cine se pricepe la vt sa ma caute pe mess sa-i dau detalii exacte pentru modificarea pozelor de mai sus sa vada toata lumea ce imagine am intiparita in minte.
            mersi

Comment

Eu ma gandisem odata sa mi imbrac bordul in material dintr-acela pufos. As fi vrut pe negru si consola sa fie pe un albastru mai inchis asa. Cred ca ar da bine nu stiu ce sa zic, mie unu mi-ar placea sa am bordul asa. Unde as putea sa ma interesez de materialul ala din plus ?
              Imi cer scuze ca am fost offtopic. Era vb de ph2 ( nu ph1 ) dar m-am gandit ca nu are rost sa deschid un thread nou doar pt problema asta. Daca am gandit prost imi cer scuze moderatorilor.
              Multumesc

Vyp-ule o sa iasa ceva frumos ai sa vezi
              Last edited by Christnacht; 21 October 2010, 23:34.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

abia astept sa vad ce o sa iasa si eu doresc sa fac aceeasi schimbare..

Comment

deocamdata sunt in cautare de materiale si nuante de culori sa vedem ce va iesii

Comment

Eu zic ca nu merita...ai o masina prea frumoasa sa o strici.La interior e foarte greu sa iasa ceva placut. (exemplu ai oribilitatile care au fost postate de colegi mai sus) .
                    Totusi daca gasesti ceva frumos e si pacat sa nu faci.

Comment

poate ai putea sa le trimiti un email celor de la acest link:

Comment

Ai gasit ceva?
                        La inerior e cel mai greu sa gasesti solutii bune.
                        Attached Files
                        sigpic
                        !

Comment

am incercat si eu ceva ceva ...
                          Attached Files
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

cel mai bn lasa interioru asa sau vindel pe asta si ian altu mai uzat si inbracal in piele
                            vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google