VT Interior Ph2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vypule, te manca tare vad, ai facut rost de bani?
    ma, daca tot vrei sa modifici interiorul, ma refer la imbracat cu piele si plus...nu te-ai gandit sa-l si modifici putin, pe ici pe colo? adica, doar sa-l imbraci, nu e greu, dar nu stiu daca o sa fie rezultatul sperat de tine ;)
    incearca sa te gandesti la alte linii ale fetelor de usi si ale bordului, ceva fin, nu modificari majore...ori fibra ori chid de fibra...ca oricum vei imbraca la final cu material ;)
    ai zis de GGD...sincer, daca mai are acelasi interior ca anul trecut, pielea aia albastra si cu negru...lasa rau de dorit, i-am zis si lui, cusaturile erau oricum numai drepte nu, erau in locuri unde urmau bordul/fetele de usi, si arata nasol....
    asa ca, nu stiu, incearca sa incastrezi deasupra alora 2 guri de ventilatie de pe mijlocul bordului, un ecran de 7" sau 2/3 ceasuri ( volti, apa, ulei etc ), incearca la fetele de usi, alte linii, niste continuitati ale unor elemente, poti face ce vrei, pentru ca la final vin acoperite de material ;)

spor la gandit si proiectat, incearca sa faci o schita de mana, creion si hartie, si fa-i o poza si apoi pe aia sa se faca un VT incercand culori ;)
    hai ca stiu ca poti
    Life is short...play more!
    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

sa vedem ce material gasesc sa fie flexibil si dupa aia vedem ce merge imbracat si ce nu.
      pe moment ma gandesc cum ar arata vopsite in albastru extreme toate piesele arginti din masina?
      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

daca va rog puteti sa imi faceti un VT cu consola centrala de la ph2 vopsita alb mat ? aceea argintie prinsa in cleme pe centru
        as mai dori sa manerele de la usi ( bratul de care apuca usa ) cu alte cuvinte ce este argintiu as vrea sa il vad alb mat. mersi

Comment

@alessandro esti off rau aci ;)

vyp, ar arata bine...doar ca ar fi o singura diferenta...emblema de pe volan si manerele usilor...fata de PH1..a.sa ca te poti orienta la interioare deja facute de PH1 sa vezi ce si cum...si materiale flexibile, gasesti

Comment

Aveti idee...sau a incercat careva sa puna banchete de sandero pe logan ?
            Loganului ii lipseste bancheta rabatabila pe spate...si e chiar practica.

Comment

Originally posted by bolo View Post
              @alessandro esti off rau aci ;)

vyp, ar arata bine...doar ca ar fi o singura diferenta...emblema de pe volan si manerele usilor...fata de PH1..a.sa ca te poti orienta la interioare deja facute de PH1 sa vezi ce si cum...si materiale flexibile, gasesti
              de ce sunt off ?

Comment

cam asa ceva zici don alessandro ?
                Attached Files
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

da exact. arata ok. eu vreau sa le imbrac in folie carbon alb mat

Comment

inseamna ca vyp nu a numit corespunzator thread-ul...
                    ca eu inteleg din primul post, al lui logic, ca vrea sa modifice interiorul lui...
                    atunci ori numele threadului e gresit, si e numit la general, nu la el doar...ori e numit cum trebuie si nu s-a exprimat bine in primul post, gen la general interior de PH2 dar si pentru interiorul lui

Comment

daca era numai al lui,trebuia sa puna pe my ride, parerea mea .. sper sa nu se supere vyp
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu pe my ride, dar sa-l fi denumit corespunzator doar pentru el, oricum, doarme acum, sa vedem maine ce zice

Comment

Eu am deschis intradevar pentru mine theardul dar asta daca titlul duce in eroare.
                          Dar se pare ca nu are nimeni timp pentru ceva mai inventiv.
                          Astept iubitorii de vt sa-mi faca un interior pe nuantele negru/albastru sa vedem ce iese.
                          Scaunele din posturile anterioare i-mi par ok si cred ca vor face parte din designul final, sa vedem ce pareri mai apar pentru fetele de usi si pentru bord, astept idei in continuare.
                          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

am hotarat pana la urma sa fac lucrarea in 2 etape
                            prima etapa plasticele de la bord, stalpi si fete de usi vopsite si etapa a doua tapiteria pe scaune, fete usi si volan.
                            vreau o parere, tot ce e in interiorul masini argintiu ar da bine pe albastru sau sa ramana asa?

Comment

Se poate inchide.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google