cine ma poate ajuta? am fost azi sa mi fac un tunning prin mufa obd si pur si simplu nu a putut sa se conecteze la calculatorul masinii.am citit in forum ca ar exista cineva care are mufa de diagnoza si programul de diagnoza si as vrea daca poate sa ma ajute sa probeze la mine daca functioneaza mufa de la calulatorul masinii,DAU 2-3 BERI.
mufa diagnoza defecta? pls help
Collapse
X
-
Poate era mufa lor stricata. Au mai incercat si pe alta masina?
-
A MAI INCERCAT PE UN MERCEDES DAR A MERS INTRU-UN FINAL. la mine cand ii datea sa citeasca ECU statea si nu facea nimic. a bagat mufa a scos-o in repetate randuri dar nu a vrut.el zice ca ar avea ceva mufa mea dar masina este noua cumparata de mine de la dacia nu are cumAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Posibil sa fie alta mufa, era OBD sau OBD II?
Sau UCE-ul tau sa fie blocat pentru citire si scriere, desi e greu de crezut.
Comment
-
si te asteptam la intalnire pentru o testare pe viu, sa vedem poate cu mufa noastra iti vedem masina
Comment
-
Originally posted by MESERIASU' View Post@razvanypo In primul rind cred ca e vorba de o nepotrivire de programe, din ce am inteles eu,ai vrut sa intri in "comunicare"cu UCEinjectie,dar nu ai reusit; alte calculatoare ai reusit sa accesezi(Airbag, habitaclu,ABS)?Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Cu un update de firmware la programul lui se rezolva poate.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Posto fi incercat cu codurile de ecu sirius euro3 si te pomeni ca tu ai delphi euro 4 ? sau, ma rog, sirius euro 4...
nu stiu ce sa mai cred oricum masina e cumparata de mine nou nouta din "magazinu" Dacia deci mi e greu sa cred ca ar avea ceva mufa
eu cred ca e ceva din programul lui pt ca din cate am vazut eu acolo interfata dintre mufa masinii si laptop se aprindea cand o conecta la masina deci e ceva de la softu lui cred yoLast edited by andrei; 18 February 2008, 23:49.Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Poate o avea UCE Sagem, ca au fost ceva versiuni si cu Sagem-uri pe ele.
Comment
Comment