Am fost ieri sa imi fac revizia de 15000 Km si ma dus meseriasu meu la "baiatu cu compu"(cum spune el).L-am intrebat de remapare si o inceput al meu.........se poate costa 250 RON si daca punem si injectoare de 1.6 si o mai zis ince ceva dar sufla la injectoare si nu am auzit nah in fine dupa toate astea o zis ca ajung la 90 CP(original am 75).Ii bine ca fac si acolo remapare dar deja am vb cu csebalyn si am inteles ca injectoarele de 1.4 si 1.6 sunt identice acuma poate so cam laudat "baiatu cu compu" orcum tre sa intreb care era a treia chestie ca nu mai tin minte.
Remapare ++ La Dacia Service
Collapse
X
-
Confirm si eu ca sunt la fel injectoarele pentru K7J 710 si K7M 710, au acelasi cod.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postera de la AE baiatul ?
DADADADA acelasi injector.........mare pacat
Comment
-
si vreau sa zic ca o sa iti ajunga de la 75 la 90cp in KIL... esti norocos daca iti va modifica ceva cu adevarat... abia daca ajungi pe la 80cp cu o admisie si cu o evacuare plus un soft pe masura...
Comment
-
Originally posted by Ghost Driver View PostAm fost ieri sa imi fac revizia de 15000 Km si ma dus meseriasu meu la "baiatu cu compu"(cum spune el).L-am intrebat de remapare si o inceput al meu.........se poate costa 250 RON si daca punem si injectoare de 1.6 si o mai zis ince ceva dar sufla la injectoare si nu am auzit nah in fine dupa toate astea o zis ca ajung la 90 CP(original am 75).Ii bine ca fac si acolo remapare dar deja am vb cu csebalyn si am inteles ca injectoarele de 1.4 si 1.6 sunt identice acuma poate so cam laudat "baiatu cu compu" orcum tre sa intreb care era a treia chestie ca nu mai tin minte.
Doar din remapare nu ajungi in 95 ( in cel mai FERICIT caz vei ajunge in 82-83 ) . Si injectoarele ti le schimba aiurea-n plop .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
io zic sa stai flexat,astia is de aia ce fura softuri ,plus ca ala nu e soft facut de dacia...si nu ofera nici o garantie pentru el...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Si remaparea banuiesc ca se face in service? Ca daca e asa si ii prinde cineva, o cam incurca...
Comment
Comment