sigur nu ma insel,erau si la bursa un anunt cu stopuri deastea....nu il mai gasesc
Stopuri noi LOGAN ?!
Collapse
X
-
-
hei baieti take a look at this :
stopuri cu led-uri pe frana
astept pareri. un pret mai ieftin pt acest tip stie careva?
daca e cineva care are aceste stopuri in magazinul sau astept o oferta cevaLast edited by sKyb0y; 18 July 2009, 02:38.
Comment
-
Originally posted by RazvanB View Poststopurile din poza ti le pot vinde la 600, nu 650 lei, si am pe fond negru cu sticla clara
p.s am gasit si eu la 600 ron pe un alt site
Originally posted by sKyb0y View Postmai ai si alte modele ?
p.s am gasit si eu la 600 ron pe un alt site
oare ce se intampla daca un led se arde? poti inlocui ledul sau direct tot stopul
Comment
-
nimeni nu are de vanzare asa ceva?
Comment
-
ma baieti foarte fain modelul de stopuri pe leduri dar din cate stiu si am vazut mai este nu model si mai fain de stopuri tot pe leduri.am vazut la nationala la unul din colegi nu mai stiu exact care,foarte fain modelul de stopuri vorbesc serios.poate stiti voi exact despre care coleg este vorba ca eu nu mai stiu exactMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
-
mie unu mi se pare super ok. acum ca abia au aparut sunt scumpe dar o sa scada pretul. si cele care acum sunt 250 ron erau 500 ron
Comment
-
Veneam vineri de la resita si in fata mea un loganas cu noile stopuri cu leduri pe varanta inchisa.Va spun sincer,daca inainte ziceam sa imi pun si eu,cand le-am vazut cum arata,cum lumineaza ledurile si pe pozitie si pe frana,m-am lasat pagubas.Din curiozitate am sunat acu o saptamana la distribuitor si l-am intrebat unde sunt produse,si raspunsul,desigur,taiwan.Nu vreau sa se interpreteze ca o antireclama,dar e o parere,si ma repet,chiar arata naspa ,cel putin pe fumuriu.Am impresia ca pe ceata,cand is luminile aprinse,ledurile de pe spate de abia se pot vedea
Comment
-
Originally posted by cezar82 View PostVeneam vineri de la resita si in fata mea un loganas cu noile stopuri cu leduri pe varanta inchisa.Va spun sincer,daca inainte ziceam sa imi pun si eu,cand le-am vazut cum arata,cum lumineaza ledurile si pe pozitie si pe frana,m-am lasat pagubas.Din curiozitate am sunat acu o saptamana la distribuitor si l-am intrebat unde sunt produse,si raspunsul,desigur,taiwan.Nu vreau sa se interpreteze ca o antireclama,dar e o parere,si ma repet,chiar arata naspa ,cel putin pe fumuriu.Am impresia ca pe ceata,cand is luminile aprinse,ledurile de pe spate de abia se pot vedea
Comment
Comment