Stopuri noi LOGAN ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sigur nu ma insel,erau si la bursa un anunt cu stopuri deastea....nu il mai gasesc

Comment

si costa in targ vitan 150 ron/set intradevar sunt cu becuri si nu leduri dar mie mi-au placut si dau si bine pe golanca mea blonda
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

in pitesti 400 fond negru si pe led...260 fond argintiu ..pe bec..semnalizare la mijloc in cerc
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by B 74 NYT View Post

si costa in targ vitan 150 ron/set intradevar sunt cu becuri si nu leduri dar mie mi-au placut si dau si bine pe golanca mea blonda
          Doar 150 de ron/set in autovit? Cred ca-mi iau si eu daca mai gasesc

Comment

hei baieti take a look at this :

stopuri cu led-uri pe frana

astept pareri. un pret mai ieftin pt acest tip stie careva?

daca e cineva care are aceste stopuri in magazinul sau astept o oferta ceva
            Last edited by sKyb0y; 18 July 2009, 02:38.
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

stopurile din poza ti le pot vinde la 600, nu 650 lei, si am pe fond negru cu sticla clara

Comment

Eu inca mai astept acele triple cu leduri si numai leduri sa fie,sunt superbe vazand la alte masini.
                Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Originally posted by RazvanB View Post
                  stopurile din poza ti le pot vinde la 600, nu 650 lei, si am pe fond negru cu sticla clara
                  mai ai si alte modele ?
                  p.s am gasit si eu la 600 ron pe un alt site

Originally posted by sKyb0y View Post
                  mai ai si alte modele ?
                  p.s am gasit si eu la 600 ron pe un alt site
                  am uitat sa ma adaug o intrebare sry de dublu post nu e cu intentie.

oare ce se intampla daca un led se arde? poti inlocui ledul sau direct tot stopul
                  Last edited by sKyb0y; 18 July 2009, 14:01. Reason: Automerged Doublepost
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher

Comment

nimeni nu are de vanzare asa ceva?
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher

Comment

ma baieti foarte fain modelul de stopuri pe leduri dar din cate stiu si am vazut mai este nu model si mai fain de stopuri tot pe leduri.am vazut la nationala la unul din colegi nu mai stiu exact care,foarte fain modelul de stopuri vorbesc serios.poate stiti voi exact despre care coleg este vorba ca eu nu mai stiu exact
                      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

baieti...aruncati o privire si aici..aveti 3 variante de unde alege
                        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

cam scumpe, fata de cele care le stiam cu leduti, acum dupa gustul fiecaruia
                          sigpic
                          The MVP

Comment

mie unu mi se pare super ok. acum ca abia au aparut sunt scumpe dar o sa scada pretul. si cele care acum sunt 250 ron erau 500 ron
                            From Miami 2 Ibiza
                            Voucher

Comment

Veneam vineri de la resita si in fata mea un loganas cu noile stopuri cu leduri pe varanta inchisa.Va spun sincer,daca inainte ziceam sa imi pun si eu,cand le-am vazut cum arata,cum lumineaza ledurile si pe pozitie si pe frana,m-am lasat pagubas.Din curiozitate am sunat acu o saptamana la distribuitor si l-am intrebat unde sunt produse,si raspunsul,desigur,taiwan.Nu vreau sa se interpreteze ca o antireclama,dar e o parere,si ma repet,chiar arata naspa ,cel putin pe fumuriu.Am impresia ca pe ceata,cand is luminile aprinse,ledurile de pe spate de abia se pot vedea

Comment

Originally posted by cezar82 View Post
                                Veneam vineri de la resita si in fata mea un loganas cu noile stopuri cu leduri pe varanta inchisa.Va spun sincer,daca inainte ziceam sa imi pun si eu,cand le-am vazut cum arata,cum lumineaza ledurile si pe pozitie si pe frana,m-am lasat pagubas.Din curiozitate am sunat acu o saptamana la distribuitor si l-am intrebat unde sunt produse,si raspunsul,desigur,taiwan.Nu vreau sa se interpreteze ca o antireclama,dar e o parere,si ma repet,chiar arata naspa ,cel putin pe fumuriu.Am impresia ca pe ceata,cand is luminile aprinse,ledurile de pe spate de abia se pot vedea
                                am vazut la un pusti prin bucuresti seara un logan la fel si avea varianta clasica (no smoke) si se vedeau bine ledurile adica erau foarte puternice. probabil ca erau fumuri afectau.
                                From Miami 2 Ibiza
                                Voucher

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google