eu am vazut in rezista de la metro la OFERTA 299 ron tot modelul asta dar nu avea leduri
Stopuri noi LOGAN ?!
Collapse
X
-
-
Eu cred ca sunt din acelea clare si cineva si-a pus in loc de bec la frana+pozitie,leduri...doar se poate face asa ceva nu?As incerca si eu pe ale mele,dar mie frica sa nu le stric ca nam 400 lei sa imi iau altele.poate cineva care se pricepe si are stopuri din alea clare face un experiment.Ar iesi bani frumosi apoi.;)
Comment
-
Eu va rezolv cu 450 ) Ca sa ii strac afacerea lui sebi) numa deaia sunt in metro.. la 390.. de lei cate vreti cel putin in cluj da fara leduri becuri simpleLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Si in lugoj am vazut si din cate am auzit sunt si de vanzare , azi o sa trec pe la un magazin de genu si o sa spun cu siguranta cat costa , din conversastia cu patronu shopului el zicea ca le aduce mult mai ieftin ca la alti.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
am si eu o intrebare legate de stopurile cu leduri fumuri sau simple. a avut cineva probleme cu politia din cauza ca sunt fumuri? am inteles ca iti poate lua talonul
Comment
Comment