As dori sa imi confectionez eu flanse pt roti, tocmai am cunoscut pe coneva care le poate face, problema e ca nu stiu nici un fel de cotare, dimensiuni, daca e cineva amabil sa ataseze, chiar si sub forma de desen, sau daca nu doar dimensiunile ...... Mersi anticipat
Flanse Logan..
Collapse
X
-
-
Comment
-
nu e vina mea.
Nu stiu de ce nu merge. Cauta , te rog detalii pe forumul 4tunning. Dai un search si ai sa gasesti si poze, si detalii despre grosimi, gauri, material.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
-
-
daca flansele sunt puse doar pe spate, o sa se simta mai rau chiar ... masian avand puntea fata mai lata ca puntea spate, formand un trapez cu baza mare sus, daca prin montarea distantierelor efectul de baza trapezoidala se pierde, o sa fie o broasca beata pe asfalt (care arata bine ... sort of)
sa sti ca nici cu arcuri/amortizoare sport nu esti lipsit de griji, masina are un comportament ciudat ... daca o duci la limita ... simti ca te tine la infinit, si cand scapa, iti ia capu
binenteles, la un mers normal, nuy se comparasigpicMy ride
Comment
-
Eu am vut flanse pe masina la niste jante de 17" pe fata am pus de 2,5 cm si pe spate 3,5 cm gasesti poze in topicu meu....
Ca si stabilitate sta mult mai bine da ai grija cat de mari le faci ca daca ai arcuri sport iti ating in aripa rotile si e nasol ...
Ca si idee zimi si mie cat titi cere omu sati faca flansele sa fac o diferenta ... MSABS+ 1.6
Comment
-
Inca sunt intereseat si eu de ele, ca nu am rezolvat nimic.....
Comment
Comment