Logan Tunat - Orange

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Tunat - Orange

Daca era masina mea (as fi vrut eu ) postam la "My Ride", dar avand in vedere ca este un Logan tunat, intalnit pe drumurile patriei nu prea stiu daca am postat bine, daca nu, scuze moderatorilor, si ii rog sa mute thread-ul acolo unde ii este locul.
    In dimineata asta in Campina, am avut placuta surpriza sa vad un logan frumos, si i-am facut cateva poze pt ca mi se pare normal sa share-uim intre noi astfel de chestii....poate cineva se inspira...etc.

Felicitari posesorului pt felul cum arata masina!!!

Oricum, in concluzie, este un logan frumos, in care cineva a bagat destul de multi bani, si sper ca eleronul acela sa aiba un adevarat rol asupra masinii, si sa nu fie pus doar pt design.

Bafta all!!

Attached Files
    sigpic

Mai sunt poze cu loganul asta in vreo 2-3 locuri pe site

E loganul ala ce era rosu cu prelungiri din targ si pe care "il lauda" toata lumea ...ca are 2 eleroane

Comment

Pe eleron intinde rufele la uscat, nu?
      numar secundele

Comment

Ooooops, at imi cer scuze ca am mai deschis un thread aiurea.....eu am facut o cautare dupa numarul de imatriculare, si nu am primit nici un rezultat...scuze inca odata....moderatorii stiu ce au de facut in acest caz.

sigpic

Comment

Originally posted by Marius View Post
          Pe eleron intinde rufele la uscat, nu?
          Ce sa-i faci daca omul n-are uscator de rufe acasa...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

stiu masina e de a mine din oras arata binisor ce sa zic

Comment

Fiecare cu gusturile lui,nu???

Comment

N-arata rau deloc,in schimb parasolarul cred ca este cam exagerat.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Masina arata chiar bine, pe mine m-a impresionat intr-un mod placut (cu exceptia eleronului...dar cum am mai spus, daca este pus cu cap, si ajuta la ceva, at nu am ce comenta). Din punct de vedere al utilitatii, parasolarul este cam exagerat, dar ca impact vizual, doar de design, da ff bine, cel putin asta este parerea mea :P

sigpic

Comment

parasolar urat, si nici macar nu e nuanta perfecta cu vopseaua
                    chestia de la luneta urata, eleron naspa, paravanturi pentru ce trebuie? eu nu inteleg pe astia de isi pun plasticele alea? chiar daca ar avea vreun efect aerodinamic...eu tot nu mi-as pune, arata IEFTIN
                    a avut bani de investit, dar o parte din ei nu i-a investit cu cap

Comment

Sunt curios ce distantiere a pus la roti, se vede ca sunt mult scoase in afara.
                      Imi plac farurile si... cam atat.
                      Logan Kiss FM 1.6MPI IS-29-FLY

Comment

logan e o masina , nu un uscator
                        sigpic Alexandria

Comment

nu a pus distantiere, sunt jantele late, arata bine cu ele(jantele) dar nu nemaipomenit, genul ala de jante merg pe masini ca polo.
                          personal pe logan prefer genul "spite multe si subtiri"

Comment

E frumos Loganul mie unu imi place!
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

E dragut....cel mai mult imi place spatele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google