Logan Tunat - Orange

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu nu insist, dar domnu de sus a facut referire la postul meu.
    in plus nnici rostul topicului nu il inteleg, macar de il posta posesorul, dar asa a pozat unu masina, a pus-o aici si au inceput sa curga reply-uri de la pusti cu aere de raceri "vai cat de tare e" fara sa cunosti ce modificari are, ce motor si alte date "aiurea"
    iar despre posesor...sa fie sanatos, dar modificarile sunt de un prost gust extrem pe tipul asta de masina, numai la "rotoaiele" alea de pe spate cand ma uit...zici ca e vreun muscle car cu rwd
    si asta e ultimu meu post aici

Comment

Originally posted by RSX View Post
      Eu nu insist, dar domnu de sus a facut referire la postul meu.
      in plus nnici rostul topicului nu il inteleg, macar de il posta posesorul, dar asa a pozat unu masina, a pus-o aici si au inceput sa curga reply-uri de la pusti cu aere de raceri "vai cat de tare e" fara sa cunosti ce modificari are, ce motor si alte date "aiurea"
      iar despre posesor...sa fie sanatos, dar modificarile sunt de un prost gust extrem pe tipul asta de masina, numai la "rotoaiele" alea de pe spate cand ma uit...zici ca e vreun muscle car cu rwd
      si asta e ultimu meu post aici
      aici, ai si tu dreptate,...
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Vulpea cind n-ajunge la struguri zice ca-s acri.

Comment

Mda... si pragurile alea tot de la firma lui LARS TUNING asta sunt sau cum ii zice??? Mie imi par mai mult a targ si daca vreti maine va arat N poze cu aceleasi praguri... plus ca masina nu pastreaza nici o linie spoiler fata- prag- spoiler spate asa ca parerea mea : LARS ASTA SA SE APUCE DE SAH NU DE "TUNARIT" MASINI !!
          strict parerea me toate cele bune
          PS : maine imi deschid firma de tiuning cu piese din vitan !! ))

Comment

Nu stiu ce aveti voi cu acesta masina??
            e ok cui ii place...e naspa pt cine nu prefera marca LOGAN...eu zic ca fata de stoc arata din fata mult mai bine!

spatele e vb de acel eleron...dar stiti voi ce are omusteanu sub capota??? Nu ...atunci se da cu presupusul! Ce e total gresit!

sa nu credeti ca il cunosc pe acest tip (posesor de orange)

sa va puneti voi banii la bataie cand tunati orice masina si sa vedeti ca va trebe banca...

omul a scos dupa finantare ce vedeti voi acum...trebuie apreciat efortul..!! D.p.m.v. eu zic ca e ok ...
            dar spunea cineva aici ...citez "cand vulpea nu ajunge la struguri, spune ca e acra!" da nu stiu daca 15% s-au prins de substratul vorbei!

Cand schimbam cate ceva la masina cat de mic, parca eram in alta masina, nu in a mea!

cand aceste schimbari aduse masinii vor fi de la voi din buzunar..atunci sa se vb ....sa isi posteze fiecare masina lui aici cu foto sa vedem care e cea mai "ciment" tunata!!

Raspuns??? Nini una! Carcotasi se gasesc pe toate drumurile!

inca o kestie poate omul a primit-o moca..asa cum e ea..ce mai spuneti atunci???

un ultim cuvant: Gusturile nu se discuta!!

hai numai bine!

Comment

Mie unu imi place.. e frumusica.. insa am doua nelamuriri..parasolarul.. dc asa mare?...si dc doua eleroane?..
              sigpic

Comment

Originally posted by D3sire View Post
                Mie unu imi place.. e frumusica.. insa am doua nelamuriri..parasolarul.. dc asa mare?...si dc doua eleroane?..
                parasolarul e pus de fantezie asa... de rar nu trece oricum!!

al 2-lea eleron ?? Pai mai erau vorbe pe aici ...pt uscat rufe sau...pt ca cel de stoc nu isi facea treaba

Comment

Originally posted by RSX View Post
                  1. Daca ar fi fost masina de curse as fi inteles eleronul, dar e o basina cu maxim 100 cai, si sincer nu ma incanta ca iau curba cu 85 sau cu 90 sau ca prind 175 in loc de 180
                  2. Da ce mori daca nu iei gura aia de aer? Se inchide ermetic masina si ramai fara oxigen?...+ ca pe timp de vara si cu geamurile se face sauna in orice masina, dar dai drumu la ac si rezolvi, dar daca esti TUNAR si cumperi masina fara aer ca apoi sa ii faci tiunnnnning de 3000e belesti ****
                  3. Nu ma intereseaza si probabil nici pe 95% dintre utilizatorii acestui forum ce firma are nenea ala, poate doar pt baietii care se uda cand vad un eleron supradimensionat pe o masina de strada el, acest patron de firma de tuning...est un fel de zeu.
                  4. Vad ca tot insisti pe TUNNING
                  5. Scuze acceptate
                  RSX imi cer scuze daca te-a deranjat ca am vorbit la obiect si ti-am explicat ce si cum..

dak nu vrei eleron mare nu-ti pune
                  dak nu iti plac paravanturile nu-ti pune

eu doar mam simtit indatorat sa le explic cate ceva celor care habar naveau ce fac alea..

Oricum, ca fapt divers iti mai spun ca vopseaua aceea a facut mai mult decat masina ;)

ps. uitasem.. intreba cineva de ce are jantele albe.... asa au masinile de curse (marea majoritate) probabil ca a vrut sa para mai WRC..
                  Last edited by alexcorbu; 4 May 2008, 18:47.

Comment

Aici s-a postat o masina tunata si eu unul chiar nu vad de ce va certati spunand ca arata bine ca are eleron prea mare si asa mai departe. Cred ca se poate discuta si mai frumos. As zice sa se incheie cu aceste replici.

Comment

Pardon :-O dar nu cred ca am vb urat.. sa nu o dam in off-topic.. eu doar am explicat..

btw ca tot postez.. inca o folosintza la paravanturi, daca fumezi iese fumu cu AC ? Nu prea cred... asa cu paravant poti sa lasi putin gemul grapat.. aerul intra ploaia nu te uda.. hotii nu te fura ;)

si inca una care am descoperito.. uneori soarele mai bate din partea usii sus unde are si parasolarul pozitie daca il tragi spre stanga.. cu paravanturile ( fiind fumuri ) se mai blocheaza soarele cat de cat.. nu cred ca au fost facute si cu acest scop.. dar am observat diferentza..

Comment

Nu am zis ca ai vorbit urat. Pentru tine urat inseamna sa ne injuram intre noi? Eu consider ca aici suntem o comunitate si trebuie sa ne respectam si sa nu mai criticam modificarile altora. Daca ne place cum arata masina ok daca nu ne luam de el ca de ce are acea gura ca de ce nu a pus paravanturi, etc. Cred ca interventia unui moderator ar fi bine venita sa linisteasca apele.

Comment

In cele ce urmeaza, imi voi exprima parerea mea si nu este obligatoriu sa fie si a altora:

Loganul nu este o masina care sa se preteze la tuning. Pur si simplu formele caroseriei nu o ajuta, nu da bine. Cine vrea sa-si personalizeze masina, poate monta blocuri optice, un set de jante dragute si eventual o suspensie reglabila.
                          Toate acestea se numesc ,,stiling" si nu au nici o legatura cu tuningul.
                          Romanul e obisnuit sa arunce un prag din targ, o emblema cu Momo sau altceva pe masina si sa forjeze saracul motor de 1,4 sau 1,6 pana ii sar pistoanele prin capota ca ....are tuning.

Tuningul adevarat incepe de la motor, dupa care aspectul exterior. Sunt foarte putine masini in tara care au motoare si exterioare-interioare demne de notiunea de ,,tuning". Si nu toti au fondurile necesare sa faca asa ceva sau daca le au, tb. sa aleaga cu foarte mare grija firma sa nu aibe surprize la sfarsit.
                          Oricum, cel mai mult imi plac masinile care afiseaza o tentativa de tuning, insa cand accelereaza scot un fum negru de nu mai poti respira in urma lor, identic cantitativ cu ceea ce scoate pe esapament o Raba obosita.

Cat priveste loganul din imagini, proprietarul si-a bagat tot profitul firmei in masina aia si nu se merita.
                          Last edited by BlackRally 71; 4 May 2008, 21:52.

Comment

Ce imi place si mie e ca are trapa...Culoarea e misto,nu cred k mai are cineva portocaliu,de fapt eu nu stiu,eu nu mi-as pune asa eleron si parasolaru e prea mare,chiar nu stiu cum vede tipu,cred ca sta umpic aplecat sa vada
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

De altfel portocaliul da bine la orice masina.

Comment

Niste arcuri sport si restul ce au zis colegii...Si arata bine !
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google