eGZplicatie mai mult decat cuprinzatoare. mersi
Scaune logan
Collapse
X
-
Accidend din cauza unui scaun modificat sau pretextul companiei pt scaunul ala? Oare ne-ar putea lamuri cineva in privinta asta? Da' nu e aceeasi "teorie" ca si cu farurile aftermarket? Oricum, in treadurile despre modificarea scaunelor nu s-a pus niciodata problema asta, si nici nu am vazut vreun loganist sa se loveasca de ea (asta e semn bun, incidente putine). Oare kosfuny (nu imi amintesc exact userul) ne-ar putea ajuta?
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostBancheta spate.
P.S. Oare în caz de accident, din cauza unui scaun modificat, compania de asigurări ce zice?
da, ego-ul...Last edited by skd_ozenel; 22 January 2015, 16:39.
Comment
-
Dacă iei scaunul din altă mașină iar modificarea o faci "pe genunchi",în timpul mersului cedează prinderea și faci accident, compania la care ai RCA /(sau casco) ce va zice?
Idem pentru situația prezentată de einstein.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Fiind un forum, fiecare își poate exprima părerea în mod liber, modificările de orice fel sunt făcute de fiecare pe "barba lui" dar e bine să se cunoască și ceva (posibile) implicații legale.
Spor la modificat.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Pai nu e chiar asa, o data cu varsta trece si febra ciuningului... Si vei cauta si aprecia o masina, silentioasa, conforabila, deci una stock...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Si prin masina silentioasa, confortabila.....matale intelegi Logan stock? Plus ca asta cu scaunul, eu personal, nu o consider un moft. Cand vezi scaune sport pe Logan stock, mai ca da, da' cand pui un scaun comod, pentru ca folosesti masina aia in mod frecvent si iti omoara spatele, deja o vad o necesitate. In plus, constient ca febra asta o sa treaba, deci sa nu facem nimic? Atunci, pentru ce mai traiesc? Asa zicea si mama, nu iti lua motor, copile, ca peste cativa ani il vinzi. Ei, inca il am )
Comment
-
Originally posted by mumus View PostPai nu e chiar asa, o data cu varsta trece si febra ciuningului... Si vei cauta si aprecia o masina, silentioasa, conforabila, deci una stock...
oricum nu e vorba de ciuning cat de a duce spre mai bine / mai bun ceea ce am.
Comment
Comment