Atasat sub semnatura e un al clip unde se vad la final si scaunele.
Scaune logan
Collapse
X
-
-
sunt de pe un golf 5.scuze dar masina e putin cam murdara.si scaunele nu sunt patate dar au fost pline de praf.prinderea lor e foarte simpla.fara sudura,doar 4 cleme in forma de Z si foarte bine masurat pt ca poate sa loveasca in panouri.cred ca s-ar potrivii orice scaun.incalzirea si zenzorul de centura o sa le leg pe incalzire luneta.airbagurile doar daca ii pun senzor pe stalpii laterali.apropo sun mai joase decat bancheta de pe spate.e super,si sunt foarte confortabile.cred ca sunt putin sport.
pot face rost de piese ieftine de uzina pt toate tipurile de logan. cip tuning pt aproape toate tipurile de masini(in special logan). ca pret nu sunt scump.daca va intereseaza ma contactati.
Comment
-
N-D-B, 2 intrebari...tu cat de inalt esti? si a doua, daca ai sub 1.80...nu stai chinuit cu mainile spanzurate pe volan, scaunele fiind mai joase ( asa vad din poze ) ?
intreb ca asta ar fi cea mai mare problema a mea, daca ar fi sa schimb scaunele, sa nu stau spanzurat la volan...neavand reglaj nici macar pe verticala....Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by costy N-D-B View Postsunt de pe un golf 5.scuze dar masina e putin cam murdara.si scaunele nu sunt patate dar au fost pline de praf.prinderea lor e foarte simpla.fara sudura,doar 4 cleme in forma de Z si foarte bine masurat pt ca poate sa loveasca in panouri.cred ca s-ar potrivii orice scaun.incalzirea si zenzorul de centura o sa le leg pe incalzire luneta.airbagurile doar daca ii pun senzor pe stalpii laterali.apropo sun mai joase decat bancheta de pe spate.e super,si sunt foarte confortabile.cred ca sunt putin sport.
pot face rost de piese ieftine de uzina pt toate tipurile de logan. cip tuning pt aproape toate tipurile de masini(in special logan). ca pret nu sunt scump.daca va intereseaza ma contactati."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Eu am 1,75 inaltime.in primul rand nu ai cum sa stai chinuit la volan pt ca numergi cu ele lasate la maxim,si daca ai merge pui mainile mai jos decat le pui de obicie.si
Sigur nu implica sudura.eu am luat scaunele cu tot cu sine,si le-am incadrat in asa fel incat sa mearga la maxim si inainte si inapoi.singura modificare care am facut a fost modificarea gaurilor din spre usa.
Salut g b e,eu sunt din pitesti dar am serviciu in bucuresti.cand vin in pitesti te anunt sau da-mi un nr de tel si te sun cand vin.de obicei vin la 2-3 sapt.
Comment
-
am si eu o problema ...nu am chestiile de la centura pe scaune ... si nici centuri de rally nu am chef sa pun...vreo idee ? in afar sa imi leg centura la frana de mana )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by costy N-D-B View Postcata in targ capete de centura de aro parca se potrivesc si le prinzi pe podea.in timisoara la cine ai tunat masina?nu cumva au venit niste baieti de la pitesti?3 la numar?
le masor ... cand ies afara ,acu e frig
Originally posted by VanDiesel View Poste o gluma?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment