pai tati, te tine sa faci ceva la ei? ai sunat si tu sa intrebi preturi?
Scaune logan
Collapse
X
-
-
Originally posted by dsign View Postpai tati, te tine sa faci ceva la ei? ai sunat si tu sa intrebi preturi?
Comment
-
mi am cumparat o dacia logan preferance noul model si are doua fire care la capat au un fel de siguranta sub scaunele din fata, un prieten are un model abs plus tot preferance(zice el), care nu are aceste fire.
El zice ca e posibil sa fie incalzite.
E posibil sa am incalzire in scaune?(dealr-ul nu mi a zis nimic)
PENTRU CE SUNT PUSE ACELE FIRE?
VA MULTUMESC!
Comment
-
airbaguri laterale care sunt in scaune.
probabil e mufa pana acolo,dar scaunele nu au in ele ...Last edited by Cristi_Xp; 9 May 2009, 22:03.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@ionuc20 asteapta raspunsul pe thread-ul pe care l-ai dechis, ai rabdare si nu posta peste tot, aici esti in sectiunea "Tuning"...
De altfel daca dadeai un search mai complet, gaseai ca s-a discutat subiectul, cam pe langa, dar exista thread: http://www.loganclub.ro/forum/cine_s...aun-t8954.html
@ cristi_Xp: firele alea nu au nici o legatura cu airbagurile laterale.
Comment
-
Le montezi cu solutia unanim acceptata de meseriasii nostri: silicon. Daca vrei si putere de lipire, silicon de acvarii. Daca vrei lipire "lux", folosesti silicon de parbrize. Bafta la montaj
Comment
-
Originally posted by Juristul2000 View PostVreo marca preferata de silicon?
Silicon Valley Power GTX superbond2000
Comment
Comment