Inlaturarea totala a vopselei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlaturarea totala a vopselei

Salut.Am si eu o intrebare: Cum pot indeparta toata vopseaua de pe o piesa(capota, aripa, portbagaj) pana la tabla? Am vazut pe Discovery la o emisiune, cum dadeau caroseria cu ceva substanta si dupa un timp se cojea toata vopseaua.Vopseaua se inlatura asa de bine, incat ramanea tabla curata curata.

Nu stiti cumva ceva solutie care m-ar putea ajuta in treaba asta?
    Astept, daca se poate, ajutorul vostru cat de repede
    sigpic

Solutie nu stiu daca se gaseste la noi,si daca se gaseste este foarte scumpa,cel mai simplu este sa duci piesele respective la un atelier care are o masina de sablat cu nisip,se curata perfect.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

se inlatura fie prin sablare fie prin scufundarea piesei in baie de "insert word here* care actioneaza asupra vopselei, lacului si ruginei(daca e) si ramane numa fieru curat.
      de solutia de care zici chiar nu stiu(si ma uit destul de mult la discoveri de multi ani) dar cel mai bine o sablezi

Comment

Am gasit ceva solutie de asta , se numeste Decanol este un decapant pt vopsea, dar problema e ca nu se mai fabrica deoarece nu e ecologica, dupa normele europene.Am mai gasit ceva asemanator, intr-un magazin mic, si pretul e ok.Ziceau ca il au mai de mult si inca nu l-au retras de pe piata.Maine merg si imi cumpar un tub, nu e scump deloc si zic ei ca e super bun.Dai cu o pensula cu astfel de solutie pe suprafata vopsita, lasi sa actioneze vreo 10-20 minute si apoi se da toata vopseaua jos foooooarte usor, cu ajutorul unui spaclu
        sigpic

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google