Daca stie cineva o modalitate de a dezlipi geamul(sticla) de la far la Logan ,am cautat dar nu am gasit nimic despre acest subiect. As vrea sami pun niste leduri in far si nu stiu cum as putea desface sticla fara sa o stric.
Cum Se Poate Dezlipi Geamul De La Far?
Collapse
X
-
din cate am mai inteles de pe forum se desfac cu o surubelnita mai lata si multa grija, si eventual mai ales pe timpul asta, sa nu le desfaci direct reci, sa le mai lasi la cald ceva timp, altfel cred ca ar fi mai casand plasticul
si eu vreau sa fac acelasi lucru pentru a schimba ledurile si pentru a vopsi fundalul negru, dar momentan nu am curajul sa incepsigpic
-
cele aftermarket se desfac usor de tot ! cu o surubelnita lata si tragi usor (eu am inceput de sus) ... au un fel de clipsuri ! ...prima data declipsez cu surubelnita acolo si dupa usor cu mana tragi in spre tine ! La cele originale am inteles ca e chin mare
Comment
-
1 - nu folosi in nici un caz cutteru
2- cu un pistol cu aer cald, si o surubelnita lata cu manier lung.
Inchipuie-ti ca e lipita in canal cu forma de "U" sticla fiind in mijloc inconjurata de mastic. Trebuie usor sa largesti canalul incalzind plsticul apropae de limita cu pistolul, cu grija si rabdare faci treaba buna... de la un moment dat incepi sa te prinzi de smecherie !! BAFTA
Comment
-
Dupa o zi intreaga de chin cu scoaterea geamurilor de la faruri, am reusit si iata rezultatul. O sa pun si niste poze pe timp de noapte cand reusesc sa fac
Comment
-
Arata destul de bine ,ma tenteaza si pe mine sa-mi pun,dar politia nu se ia de tine?
Comment
Comment