Cum Se Poate Dezlipi Geamul De La Far?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Se Poate Dezlipi Geamul De La Far?

Daca stie cineva o modalitate de a dezlipi geamul(sticla) de la far la Logan ,am cautat dar nu am gasit nimic despre acest subiect. As vrea sami pun niste leduri in far si nu stiu cum as putea desface sticla fara sa o stric.

din cate am mai inteles de pe forum se desfac cu o surubelnita mai lata si multa grija, si eventual mai ales pe timpul asta, sa nu le desfaci direct reci, sa le mai lasi la cald ceva timp, altfel cred ca ar fi mai casand plasticul
    si eu vreau sa fac acelasi lucru pentru a schimba ledurile si pentru a vopsi fundalul negru, dar momentan nu am curajul sa incep
    sigpic

Comment

cele aftermarket se desfac usor de tot ! cu o surubelnita lata si tragi usor (eu am inceput de sus) ... au un fel de clipsuri ! ...prima data declipsez cu surubelnita acolo si dupa usor cu mana tragi in spre tine ! La cele originale am inteles ca e chin mare
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Se mai foloseste si o suflanta de aer cald sau feon pentru cele de origine, mai ai nevoie si de putin noroc.

Comment

eu am incercat sa desfac stopurile de la mega drive sa pun leduri in ele si sa le vopsesc negru mat dar nu am reusit , si imi e teama ca asa o sa patesc si la faruri, inca nu am incercat
          sigpic

Comment

clar ca incerc in casa la caldura...dar mie frica de masticu ala ca e cam tare si mie frica sa nu crap sticla cu surubenita

Comment

te sfatuiesc sa incerci inainte cu o lama de cutter sau cu ceva ascutit si subtire sa incerci sa tai masticul ala, cine a mai desfacut poate sa spuna daca e bine ce spun
              sigpic

Comment

cu lama de cutter. de fapt un cutter cu maner metalic. merge sigur. ai grija cand il lipesti la loc sa nu pui mult silicon. am facut eu si se vede urat de aproape.

Comment

1 - nu folosi in nici un caz cutteru
                  2- cu un pistol cu aer cald, si o surubelnita lata cu manier lung.
                  Inchipuie-ti ca e lipita in canal cu forma de "U" sticla fiind in mijloc inconjurata de mastic. Trebuie usor sa largesti canalul incalzind plsticul apropae de limita cu pistolul, cu grija si rabdare faci treaba buna... de la un moment dat incepi sa te prinzi de smecherie !! BAFTA
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

multumesc pentru raspunsuri...am sa incerc zilele astea sa vad ce iasa...

Comment

Dupa o zi intreaga de chin cu scoaterea geamurilor de la faruri, am reusit si iata rezultatul. O sa pun si niste poze pe timp de noapte cand reusesc sa fac
                      Attached Files

Comment

pentru alea ai muncit atat ?
                        felicitari pentru rezultat

Comment

Arata destul de bine ,ma tenteaza si pe mine sa-mi pun,dar politia nu se ia de tine?
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

la lumina alba nu au ce sa faca...numai daca e albastra sau rosie...pana la urma de ce sa se ia sunt pe toate masinile..)

Comment

stai ca ne lamureste dan.gutu

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google