Cum Se Poate Dezlipi Geamul De La Far?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

se poate inchide ...ca sa deviat de la subiect..multumesc

Comment

Iti iei jucariile si pleci? Esti tu sigur ca trebuie inchis aici? Poate ca cineva pregateste un tutorial in momentul asta... Daca ti-ai rezolvat tu treaba, da-i .... pe ceilalti, nu?

Oricum, cu 3 lumanari in faruri nu faci Audi din Logan
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by Avoss View Post
        se poate inchide ...ca sa deviat de la subiect..multumesc
        exact ... poate cineva mai are nevoie !

Nu vad de ce ar trebuii inchis ...
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

man...in primul rand nu stiu ce gen audi vrei sa zici...acuma ori ce masina o vad cu leduri la far sau stopuri ce sa zic ia ca si la audi..in primul rand nu Audi a implementat prima leduri la masinile de serie...in legatura cu audii am avut la mana un Audi timp de 1 an de nou ..si decat consum si probleme de fiabilitate nu am vazut mare lucru....si nu ma refer numai la Audi aicia...putem vb de probleme si la Bmw...Cadilac ...Hyundai...wolswagen...Peugeot..pana ajungem la logan...asa ca ce am modificat la masina ,am modificat pentru ca mia placut...si gata...nu sa arate ca nustiu ce masina
          Si cu privire la Topic..pentru asta am zis ca se poate inchide pentru ca am vazut ca sa ajuns la off topic...si moderatorii nu sesizeaza nimik...

Comment

in seara asta am desfacut si eu un far original ! Am gasit un far cu clemele de prindere rupte si m-am apucat de treaba ...cateva sfaturi daca vreti sa va apuca-ti de treaba:
            - trebuie fff multa rabdare si curaj!
            - la mine a fost si mai greu ca nu am avut un pistol cu aer cald ! ...
            - mai simplu mi s-a parut sa se inceapa, din partea de sus a farului!
            - prima data am deslipit marginea aceea neagra de pe sticla, la cald cu o surubelnita lata (m-am mai folosit si de cutter, pe unde a fost nevoie )
            - dupa a urmat partea grea ...dezlipirea sticlei
            - mai greu este pana ai rupt putin cordonul de silicon ... dupa pot spune ca e relativ usor! ...

PS toate se fac numai la CALD ! ... altfel nici nu ai cum ! ... Bafta !

Comment

sa cresti mare dany-dny )

Comment

ms ady pt far si pt sfaturile date ! ...

Comment

eu nu am reusit...l.am incalzit de abia puteai tine mana pe el...n.am ce sa.i fac

Comment

trebuie multa atentie , rabdare si curaj ! ...eu nu am exersat pe un far bun !

Comment

am de toate, dar nu merge,probabil ca este masticul prea vechi...din 2005 nu prea se inmoaie

Comment

Am reusit si eu sa dezlipesc sticla de la far. Cateva ore de munca, o suflanta de aer cald, reglata la 230 grade celsius, o surubelnita lata, muuulta rabdare ca trebuie mers incet, din cm. in cm. Am lucrat pe faruri originale, farurile cu care a venit masina din fabrica (2006). Intr-adevar, parca masticul ala era foarte tare nu stiu cum este la altele mai noi, dar la mine era intarit bine si s-au distrsu marginile farului (partea de plastic in care intra sticla) mai ales pe la colturi. Dar nu se vede nimic cu capota inchisa(si nici cu ea deschisa)). Dupa ce am montat lupele in far, am pus silicon in canalul farului, am pus sticla la loc, am pus si banda de lipit peste sticla ca sa tina sticla bine pana s-a intarit siliconul si acum totul este brici. Eu sint foarte multumit de rezultat, mai ales pe timp de noapte cand am o lumina ff buna si inca n-am primit flashuri de la cei care vin din fata, cum ca i-as orbi. Sper doar sa nu am probleme cu domnii politisti in trafic. La ITP-uri, ma descurc eu cumva.
                        sigpic

Comment

Sa mai vina cineva cu alte metode de defacut sticla la far

Comment

Eu am deslipit sticla de la far in felul urmator: am montat farul intr-o cutie de carton care era mai mare decat farul cam de trei ori,am facut o gaura in carton am bagat teava de la fen in gaura si trebuie lasat cam 10-12 min. fenul era pe prima treapta de inalzire,in felul acesta farul se inalzeste cat de cat uniform si se deslipeste mai usor sticla!

Comment

are careva idee cele dayline cum se dezlipesc?astept un privat multumesc
                              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                              sigpic

Comment

o intrebare pentru 88fly. spune-mi si mie de unde ai achizitionat lupele de pe faruri?...sunt interesat si ce pret au..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google