Cum Se Poate Dezlipi Geamul De La Far?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@B61TXD cei de la expertalarm(punct)ro au asa ceva BI XENON Lupe faruri cu xenon si Angel Eyes 380 RON
    Produsul contine tot cea ce este necesar pentru montarea lupelor bixenon in farul masini dumneavoastra si anume:

•2 buc lupa bixenon cu sistem electromagnetic
    •2 buc angel eyes
    •2 buc balasturi pentru angel eyes
    •2 buc becuri xenon
    •cabluri necesare instalarii
    •relee electrice necesare functionarii
    •accesorii prindere si ancorare cabluri
    •instructiuni de montaj lupa bixenon
    •garantie 12 luni
    •Pretul include TVA.

Intra pe site-ul lor si documenteaza-te si tu nu am luat totul mai e ! Bafta
    sigpic
    Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

Eu le am pe ale mele de pe gammamag.ro. Pachetul contine tot ce a spus colegul mai sus, acelasi pret plus transportul in tara.
      sigpic

Comment

ajutatima sa desfac si eu sticla la proiectorm-am chinui intr-o zi de mia-m rupt degetele

Comment

sa o desfaci? nu prea am auzit pe niciun coleg sa fi desfacut sticla..decat sa o sparga..ai incercat cu un feon de 550grade?
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

Bynladen - ai incercat sa tai masticul de la proiectoare cu un cuter?
            sigpic
            Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
              Rar mai gasesti ceva electronice fara sa scrie Made in China sau PRC,ideea este ca sunt din ce in ce mai bune .Cred ca sunt NR1 mondial,economia le duduie si cred ca o sa ajute intreaga lume sa scape de criza .
              sal
              chiar daca scrie pe ele made in china nu inseamna ca sunt chinezisme...
              sunt firme mari recunoscute care au fabrici in china......deci nu inseamna ca sunt de la chinezi...

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google