Diferential Autoblocant + Grup Scurt -cutie Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai am putin si ies pe afara sa bat pe cineva......ori sunt mai "okelarist" decat prevede calculatorul...ori sunt prea plin de nervi...... NU merge nici asa cum mi-ai spus.....
    Cosmin, lasa-mi o adresa de mail sa iti trimit si tie tabelul respectiv...si il "pui" tu pe forum.
    Last edited by berlingo; 12 June 2011, 18:38.

Comment

Uite mai pun trei tabele, unul iti arata unde sa citesti ce timp de cutie ai pe masina, unul arata cutiile puse pe logan motoare pe benzina 1.4 si 1.6 si cred ca dieselul de 65 cp care avea aceeasi cutie in 2005 si un tabel cu , corespondenta motor -cutie de viteze - tip autovehicul . Daca nu ma înşel FSOB e papucul cu motor de 1.4.

K7J-1.4mpi
      K7M-1.6mpi
      K9K-1.5dci
      K4M-1.6 16v

Din ce stiu eu dieselul are raportul la grup mai mic gen 15/58, pentru ca motorul diesel are cuplu motor mult mai mare decat benzina.
      Attached Files
      Last edited by madi; 12 June 2011, 22:04.

Comment

Pe DCI'ul de 68 de cai a fost grup de 3.87....iar pe cel de 85 de cai 3.56....dar el cauta grup pentru sprint nu pentru top speed mare.

Comment

Pai daca ai urmarit discutia eu i-am recomandat grupul 14/69(adica 4,92 raportul) , el vroia sa aleaga grupul de diesel cel cu raportul 15/58 adica 3.86. Urmareste discutia de la inceput.!!!!!! Nu stiu de ce are intiparit in minte ca diselul e cei trebuie lui.
          Attached Files
          Last edited by madi; 12 June 2011, 22:34.

Comment

Eu as avea nevoie de grupul 14/69 care se pare ca este cel mai scurt, si imperecheat cu pinioanele care dau cele mai scurte rapoarte. Maine merg la un dezmembrari sa caut o cutie, si eventual un grup nou sa vad la ce bani este. Revin cu amanunte.
            Va multumesc de informatii si ajutor pentru lamurire.
            LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

Cauta cutie JR5 de MCV/Van/Pick-Up benzina completa. Are rapoartele mai scurte decat cutia de berlina benzinar.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

dar cutia jh3 de benzinar 1.4 / 1.6 ce are ? jr5 u nu este aia pe cabluri cu ambreiaj hidraulic ?

sau alternativa la cutie scurta / grup scurt sunt rotile cu diametru cat mai mic. este fix acelasi lucru numai ca mult mai ieftin si fara batai de cap. de exemplu 195.50.14 cred ca e ceva mai mult decat un grup scurt
                Last edited by alessandro; 13 June 2011, 00:37.

Comment

Nu prea merge cu rotile mici, tre sa merge pe 15 cum scrie la carte. Mie nu imi trebe neaparat cutia completa chiar si numai grupul diferential.
                  LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

Exista diferente constructive intre JH si JR , asa ca poti schimba doar grupul fara probleme grupul de la JH3 054 care are raportul 14/63 ( demultiplicare 4.5). Incearca totusi la un service dacia si vezi daca se potriveste grupul de la JR5 165 pe cutia ta.

Comment

Vai la service in Constanta sunt praf, nu stiu nimic cei de acolo in afara de revizii... trebuie sa gasesc prin alte parti sa ma interesez. Practic eu zic ca ar trebuie sa mearga pe orice cutie. Acest grup se pune la Cupa pe cutiile cum am eu pe masina.

Am gasit o cutie JR5 165, in seara asta sau maine ajunge la mine, sper sa fie ceea ce trebuie in ea, pret 1100 ron cu transport.
                      Last edited by SorinTelehoi; 13 June 2011, 11:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Azi a sosit cutia de viteza, maine va merge sa fie desfacuta si sa vedem cum si ce imbinam din ea. Revin cu detalii si foto.

Comment

Ce ai facut cu cutia?

Daca vrei, am numarul de telefon al unui om capabil, care lucreaza la Cutii de Viteze, in fabrica. La capitolul transmisii omul este doctor. Zi-mi doar daca vrei numarul, si eu ti-l dau, impreuna cu recomandare din partea mea. O sa-ti desluseasca multe chestii.
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Salut,
                            Da as fi interesat daca se poate....nu am mai facut nimic deocamdata din lipsa de fonduri....am grupul trebuie doar pus pe masina dar tre desfacuta cutia.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google