If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am tot postat pe alte thread-uri despre acest subiect si nu prea isi gasea locul.
Vreau sa stiu si parerile voastre.
Daca mai exista ceva asemanator imi cer scuze dar nu am gasit.
Eu am geamurile ionizate si sunt multumit , cat despre folie initial asta a fost gandu meu dar unde am intrebat eu era scump mult prea scump in comparatie cu ionizatu , asta depinde de gustu fiecaruia , dar am citit aici pe forum ca multi sunt de parere ca ionizatele sunt mai bune pe timp de vara
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Nu am retinut motivu fiecare isi pune ce ii place , mie mi-au placut cum arata geamurile ionizate poate lu altu ii plac geamurile cu folie , nu stiu sigur dar cred ca cele ionizate tin mai mult ca folia
Eu am incercat sa imi pun folie si a iesit ca dreaq.
Insa cred ca sunt si persoane care se pricep.
Faza e ca ionizate nu ies negre ci oglinda sau fumuriu.
Eu as prefera negre.
Cat costa ionizatul?
Cat costa folia?
Eu am dat pe ionizat 450 ron asta pentru ca baieti de la lugoj mi-au dat geamurile jos si le-au dus ei la pitesti , dar daca te duci tu direct la pitesti e mult mai ieftin undeva pe la jumate fata de cat am dat eu.Legat de folie nu stiu preturile unde am intrebat eu era undeva pe la 650 de ron acu sunt si alti care pun folia si arata foarte bine
Eu am geamurile ionizate si sunt multumit , cat despre folie initial asta a fost gandu meu dar unde am intrebat eu era scump mult prea scump in comparatie cu ionizatu , asta depinde de gustu fiecaruia , dar am citit aici pe forum ca multi sunt de parere ca ionizatele sunt mai bune pe timp de vara
folia are mai multe avantaje..
cum ar fi :
-protectie UV
-poti scapa de ea daca vrei,nu tre sa spargi geamurile
-se poate pune si fara sa dai geamurile jos
-se aplica in cateva ore
-garantie 5 ani,ionizatul in timp nu rezista,sa decoloreaza...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment