IONIZARE Vs FOLIE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O intrebare .. daca pui si folie si le faci si ionizate? Cum arata oare?)
    Its just a car ...

Comment

Nu cred ca merge,nici aia de la ionizari nu cred ca si-ar mai pierde timpul daca ar vedea ca ai folie deja.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Prima data le faci ionizate iar apoi folia .. jur ca as fii curios cum arata )
        Its just a car ...

Comment

O sa arate ionizat pe dinafara si folie pe dinauntru
          sigpic

Comment

Nu stiu.. nu cred ca folia o sa isi mai faca simtita prezenta... poate putin pe interior diferenta nu o sa fie mare
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

As fii curios .. ce ar zice politia .. oare ai voie ? Ma gandesc ca da .. daca sunt omologate si alte alea
              Its just a car ...

Comment

Mi-am facut programare sa-mi pun folie in Pitesti. Fata+spate a zis ca intre 180-200 euro depinde ce folie pun. Mi-a zis ca ar fi folie cu nu stiu ce protectie de aluminiu ca sa nu se incinga geamu de la caldura prea mare. Exista folie d-asta sau a bagat-o p-asta sa-si mai ia niste bani in plus?
                zoom-zoom

Comment

Unde in pitesti? Ca m-ar interesa si pe mine. folie Llumar?

Comment

Azi mi-am pus si eu folia, nu mi-am pus si pe fata pentru ca nu mai avea folie . A ramas sa ma duc miercuri.
                    Pentru Razvan, am gasit alta firma, Classic Elegance, pentru spate mi-a luat 4 milioane si pentru fata mai ii dau miercuri alte 2 mil. E folie Llumar
                    zoom-zoom

Comment

Originally posted by raduprov View Post
                      As fii curios .. ce ar zice politia .. oare ai voie ? Ma gandesc ca da .. daca sunt omologate si alte alea
                      sincer nu cred ca te lasa pentru ca odata ionizate geamurile ele au deja un procent de transparenta iar daca mai aplici folia ala o sa dispara de aia cred ca , ca daca te opreste nenea militean o sa te puna sa-ti dai jos folia sau daca e dat dracu iti ia talonu , sincer si eu sunt curios cum arata , eu personal am geamurile ionizate.
                      Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                      Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Originally posted by laur_cos View Post
                        Azi mi-am pus si eu folia, nu mi-am pus si pe fata pentru ca nu mai avea folie . A ramas sa ma duc miercuri.
                        Pentru Razvan, am gasit alta firma, Classic Elegance, pentru spate mi-a luat 4 milioane si pentru fata mai ii dau miercuri alte 2 mil. E folie Llumar
                        sa inteleg ca 6 milioane cu tot cu omologare? Pe unde au sediul? Merci pt raspuns

Comment

Becudani: folie pe fata 200 ron cu omologare
                          daca nu te razgandesti discutam la intalnire despre asta ...
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Originally posted by Razvan_DUB View Post
                            sa inteleg ca 6 milioane cu tot cu omologare? Pe unde au sediul? Merci pt raspuns
                            Da. 5% pe spate si 70% pe fata. Sediul e prin craiovei, e mai greu de nimerit, pe la vilele de la targ, acolo iti monteaza folia. iti pot da nr de tel pe privat, sau iti las id-ul meu de mess laur_cos si vorbim acolo.
                            zoom-zoom

Comment

K
                              mersi bubu
                              si cumnatumeu vrea sasi puna pe passat
                              :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Mi-am luat si eu pentru spate folie omologata.
                                100 RON, acum sa vad unde o pun.
                                Stie cineva prin MIoveni?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google