O intrebare .. daca pui si folie si le faci si ionizate? Cum arata oare?)
IONIZARE Vs FOLIE
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu stiu.. nu cred ca folia o sa isi mai faca simtita prezenta... poate putin pe interior diferenta nu o sa fie mareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Mi-am facut programare sa-mi pun folie in Pitesti. Fata+spate a zis ca intre 180-200 euro depinde ce folie pun. Mi-a zis ca ar fi folie cu nu stiu ce protectie de aluminiu ca sa nu se incinga geamu de la caldura prea mare. Exista folie d-asta sau a bagat-o p-asta sa-si mai ia niste bani in plus?
Comment
-
-
Originally posted by raduprov View PostAs fii curios .. ce ar zice politia .. oare ai voie ? Ma gandesc ca da .. daca sunt omologate si alte aleaBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Originally posted by laur_cos View PostAzi mi-am pus si eu folia, nu mi-am pus si pe fata pentru ca nu mai avea folie . A ramas sa ma duc miercuri.
Pentru Razvan, am gasit alta firma, Classic Elegance, pentru spate mi-a luat 4 milioane si pentru fata mai ii dau miercuri alte 2 mil. E folie Llumar
Comment
-
Originally posted by Razvan_DUB View Postsa inteleg ca 6 milioane cu tot cu omologare? Pe unde au sediul? Merci pt raspuns
Comment
Comment