Daca vrei sa iasa bine du-te la unu care stie sa puna folie ... eu am ramas uimit cand am vazut cum se pune o folie. in plus, la luneta sunt multe locuri in care daca nu prinde bine o sa se vada urat. am vazut si cateva exemple din astea. si calitatea foliei conteaza, dar montatul zic eu ca e mai important
IONIZARE Vs FOLIE
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ionut TWY View PostSi unde il gasesc pe ala?
Forumistii chiar nu va bagati?Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
66cyp: eu unul nu am vazut la nimeni (pe unde am umblat- si am umblat ceva) sa puna folie din bucati. pe toti cei care i-am vazut pun folia dintr-o bucata.
si inca ceva. Multi discuta despre diverse folii cum ca aia ii mai eftina, aia e mai nu stiu cum ... am stat si eu pe ganduri daca sa imi pun si ce anume. si la un moment dat am auzit o afirmatie de la cineva care nu avea nici un interes si am ramas pe ganduri. zicea "decat sa iti pui o folie de care nu a auzit nimeni, sau care nu stii cum se comporta peste 1 an, si in plus sa te ia politia la puricat, mai bine mai pui niste bani iti iei lumar si stai linistit, ca tot politaiu a auzit de ea si o au si altii de ani de zile pe masini".
acolo unde mi-am pus foliile mai aveau un tip de folii cu 7 ani garantie fata de 5 lumar, era produsa in UE si a zis ca garanteaza pentru ea (plus ca era si mai ieftina), dar ... am ramas la opinia aluia ...
parerea mea
iar daca e sa alegi intre folie si ionizare: scopul meu in a-mi pune folie a fost in primul rand protectia copiilor la soare, iar datorita faptului ca folia aia mai tine putin si geamul de nu se imprastie in caz de accident, consider ca am facut o alegere buna cu foliaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ionut: pe luneta se pune dintr-o singura bucata daca e meserias tipul fara sa dea geamul jos ... asa a facut la mine (am stat langa el si eu si a vazut si streulea martor). si asta face diferenta dintre un meserias si unul care o face doar din hoby.
si culmea ca a pus-o brici tipul de stateam cu streulea si ne holbam unul la altul si nu ne venea sa credem ce drak face alaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Pai nu cred ca e foarte greu ... daca ai un incalzitor profesionist, un intinzator si multa vointa
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostIonut: pe luneta se pune dintr-o singura bucata daca e meserias tipul fara sa dea geamul jos ... asa a facut la mine (am stat langa el si eu si a vazut si streulea martor). si asta face diferenta dintre un meserias si unul care o face doar din hoby.
si culmea ca a pus-o brici tipul de stateam cu streulea si ne holbam unul la altul si nu ne venea sa credem ce drak face ala
ex in film
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Streulea: tarziu omu' ... noi deja am citit postul ... hahahahaha
cristi: da, asa e, dar multi au impresii gresite despre folii si sustin in continuare asta, plus chestia ca se pot monta in parcarea blocului cu un superglu in mana si o scula de sters parbrizul in alta.
deh, fiecare cu problema lui.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Daca se mai continua cu off-topicul primeste fiecare cate un warn!
Comment
-
Andrei: eu imi cer scuze, dar thread-ul asta era folii vs ionizare si s-a ajuns la discutii despre cum se pune folia. toti cei care si-au montat folia in mod NORMAL si PROFESIONAL stiu ca folia (aia care o sa tina intradevar cativa ani) se monteaza dintr-o singura bucatasi fara demontarea lunetei.
cel care a deshis acest thread continua in mod voit sa induca in eroare multi membrii, pentru motive pe care le-am observat, dar nu le-am inteles. in plus, asa dupa cum spuneau si unii membrii pe acest thread si pe altele (dati search) pentru a fi legala, aceasta operatie de montare a foliei si folia in sine trebuie sa indeplineasca anumite puncte legislative: art. 181 alin. 1 pct. 11 din Regulamentul de aplicare a Ord. de urg. a Guvernului nr. 195/2002, aprobat prin HG nr. 85/2003; art. 107 lit. n din OUG nr. 195/2002; Ordinul Ministrului nr. 211/2003; reglementarile privind conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca vehiculele rutiere in vederea admiterii in circulatie pe drumurile publice din Romania - RNTR2; capitolul IV pct. 11.3 din anexa Reglementarilor inainte precizate si regulamentul si agrementul tehnic RAR.
Acestea fiind spuse si considerand ca unii membrii incalca voit legea si induc in eroare sau instiga la incalcarea legii, lucru INTERZIS pe acest forum, propun moderatorilor luarea de masuri imediate pentru stoparea acestora.
nu am nimic personal cu nimeni si nu am nici un interes material sau de orice alta natura in acest thread, dar nu pot trece cu vederea influentarea membrilor in comiterea de acte ce contravin legislatiei.
cu stima
PS chiar daca primesc avertisment pentru asta, trebuia sa o spunCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment