Faruri Cu Temporizator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faruri Cu Temporizator

Sunt curios daca i a trecut cuiva prin minte pana acumasa monteze pe loganul lui temporizator la faruri gen golf 5.Daca vreunul a reusit, poate ne spune si noua.

chiar nu stie nimeni?Nu s a gandit nimeni la asta pana acuma??nu pot sa cred!

Comment

dezvolat un pic. far cu temporizator !? adica sa se stinga dupa ce incui masina si pleci acasa, sa zicem, dupa 30 de secunde? sau cum?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am avut eu pe masina veche.Lasam farurile aprinse si la 10 secunde dupa armare din telecomanda se stingeau.Acu nu o sa mai fac decit daca fac un montaj care sa stinga treptat lumina.
        sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Vezi aici daca e ceea ce cauti tu >>> http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...ht=coming+home
          Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

da, ideea e ca dupa ce te dai jos din masina si o incui si pleci, farurile sa ti se stinga in 30 de secunde.daca nu treptat, brusc dar sa ramana 30 se aprinse si apoi sa se stinga

Comment

Asa si...bateria....la cat o schimbi?..sa zicem 6 luni?! Ca sa nu mai vorbim de cel ce are xenoane pe masina....la cat se reduce viata acestora?...La asta te-ai gandit?
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

exact asta e ideea functia asta se cheama "follow me" si chiar nu a incercat nimeni?

Comment

cristi, nu cred ca se reduce asa drastic viata bateriei
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nici eu nu cred... sincer de cate ori pe zi te urci si te dai jos din massina ca sa incui si sa descui?

Comment

am eu asa ceva...am un modul cu senzor de lumina care la deschiderea si inchiderea usilor din telecomanda se aprind 25 de secunde halogenele si pozitia doar seara...acuma se lucreaza la senzoru de faruri cand se intuneca sa se aprinda singure... dar sa le pot si eu comanda din maneta....
                      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                        cristi, nu cred ca se reduce asa drastic viata bateriei
                        HAi nu serios.......i-a sa vedem 2 becuri de 55w x 12v, care se alimenteaza din baterie direct, fara sustinator (alternatorul)....si nu mai vorbim ca treaba functioneaza in mod continuu....deci iarna pe la , sa zicem incepand de la -7 >-15 grade....iti mai vine sa aprinzi farurile si apoi sa ii dai cheie?!

Si inchiderea centralizata, nu papa cine stie ce curent, caci e doar un impuls catre actuatori.
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google