Seamana cu astea jantele..d-aia ziceam
Virtual Tuning Logan
Collapse
X
-
ce numi place la photoshopu asta, cand folosesti poligon lasou, odata ce ai tras selectia nu mai poti sterge o linie anterioara care e trasa gresit.
jantele care leam folosit sunt AVS_MODEL_T6.Attached Files
Comment
-
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
As avea si eu nevoie de cineva care stie sa faca modifice o poza, vreau sa vad cum ar arata jantele Sinaia standard de pe Ambition vopsite alb.
O sa pun masina lui Virtualmansorin pentru ca seamana cel mai mult cu a mea, sper sa nu se supere...
Deci, vreau doar jantele vopsite din gri in alb.War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<---
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpvirtual MCV ******* contest
Originally posted by bndtuningsalutare
am faut un coupe dintr-un logan, dar nu prea a iesit chiar real.voi ce credeti?
oricum mai am de invatzat in virtual tuning! :pCitroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by mishu_wrcAr fi fain si unu in NFS (vise)Attached Files:inlove:
Comment
-
Te iei la intrecere cu 500 cai si loganu abia trece de 100 :P, dar nu conteaza macar sa visam si sa le dam in gura in joc nu pe strazi,da? :P1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Am dat un ochi pe site e super !! Apreciez rabdarea celor care lucreaza in respectivele programe.:hippy: ____:smokespliff:______:mamy:
Comment
Comment