Tuning virtual pe alte masini, nu Logan
Collapse
X
-
Tuning virtual pe alte masini, nu Logan
-
Frumos.Spoilerul fata este acelasi ca ala facut de CarLine pt BMW e46...si pentru Logan,ala din catalogul Rieger... Jantele sunt frumoase
COX am vazut numarul acela in care a aparut Loganul Cameleon,de zicea omu ca l-a ajuns 3500 epuroi vopseaua,si 900 si de euro arcurile Eibach si amortizoarele Bilstein,care mai mult de 16-18 mil nu suntLast edited by Cristi_Xp; 7 January 2007, 10:55.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
pai spoiler`u de pe fatza, io l-am facut, jantele sunt ac "shnitzel" .. si am mai lucrat putin la faruri
Comment
-
Tu l-ai facut?Uite ca seamana..d-aia ziceamPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
haha tare tare! .. eu sper sa ajunga in revista ;)
@2fast .. mi se pare mie .. sau ce se vede mai in spate, negru e un R32Last edited by Danyutz; 10 January 2007, 02:04.
Comment
-
@Danyutz,e frumoasa masina,ce nu-mi place este ca se renunta la proiectoare,si la kiturile de mai sus ,si peste tot ...mie mi se pare ca ar da frumos cu niste proiectoare rotundePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu mai am unde sa le pun ... any ideeas are welcome!
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpPai unde e locul lor,in bara de jos unde e sita...2 proiectoare rotunde...mici
Comment
-
Comment
-
Frumoooos... bravo!;)
Comment
Comment