Arata bine si jantele puse acum, pragurile ai putea sa le schimbi cu cele stock. :p
Tuning virtual pe alte masini, nu Logan
Collapse
X
-
-
masina e facuta pt cristi, daca lui ii plac asa .. asa raman, in plus pragurile stock sunt varza, nu sunt putin modelate .. atarna tablele dupa ele ... sux big time!daca le-as schimba, as strica linia spoilere-praguri, care acum sunt egale.
gata, fara despartzitor
sper ca pe cand o fi sa ne intalnim, sa ai masina coborata .. btw ti-am scos incuietorile .. te descurci cand deschizi/inchizi masina
Comment
-
Vad ca ai scos si manerele, sunt usi cu deschidere electrica cumva? )
Comment
-
pai tu mi-ai facut observatie la vreo 2-3 posturi ... glumesc, am scris mai sus de ce nu am facut-o pe a ta ... nu`mi place unghiu si iasa urat ... da-mi poza mare care o ai la semnatura, aia merge ;)
@ andrei .. da ) .. are cineva in deva pe un Vectra model mai nou...deshidere din telecomanda, super misto .. mi-a placut ideea
Comment
-
Asta am facut-o eu cand mai mergea compu meu ..acu e mort ;)
Wepaa..mi se pare mie sau au frana pe discuri pe spate?Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
kwel, n-arata rau, si .. da ai frane pe disc :P ... deoarece roatele sunt de la un Leon ;)
Comment
-
mda, dar erau mici pozele
Comment
-
Comment
-
Chiar te pricepi. Bravo!
Comment
Comment