@hmv86 si @ROY . In acest thread noi cei care lucram in Photoshop facem VT-uri pe alte masini.... Ce vreti voi cereti aici http://www.loganclub.ro/forum/masini...oi-t11530.html
Tuning virtual pe alte masini, nu Logan
Collapse
X
-
Salut bajetii,
revin cu o rugaminte voi. vreau pe clioul gri urmatoarele:
Partea din spate:
-partea de jos a barii un difuzor in genul celui de pe megane-ul alb din foto atasat
-tips de toba ca cel din meganeul rs din foto
-gaura de nr astupata
In partea din fata va rog:
-grilele dintre faruri de la clio cu tipa pe el pe clio ul gri...
-bandourile de pe usi jos si eventual clantele de pe spate...
Comment
-
al3xsutz , te ajut cu cea mai mare placere zilele astea, DAR : pune poze din acelasi unghi, ca ori ma chinui juma' de ora sa pun difuzorul si tot stramb va arata si ma vei injura, ori nu va iesi deloc, si pentru fatza, nu am inteles ce vrei, vad ca ai pus 2 masini aproape la fel.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
I'm baaaaaaaaaaaaack" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by chris-chris View Post@hmv86 si @ROY . In acest thread noi cei care lucram in Photoshop facem VT-uri pe alte masini.... Ce vreti voi cereti aici http://www.loganclub.ro/forum/masini...oi-t11530.html
Oricum va multumesc !
Comment
-
@Roy, nu conteaza ca sunt numai loganuri, dar vrem sa pastram threadul asta pentru "operele" celor ce stiu cat de cat photoshop sau alte minunatii de programe, si celalalt cu dorintele colegilor de forum, asa ca posteaza fara grija acolo
ps: eu ma apuc de clio`ul astaLast edited by Tudor; 7 February 2012, 16:27." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
gata si asta...Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment