imi place cum arata fiatul
Tuning virtual pe alte masini, nu Logan
Collapse
X
-
senq senq .. am incercat sa-l spoileresc, dar din cauza unghiului ciudat .. nu am reusit prea multe, asa ca l-am lasat in pace :P
Comment
-
look momma I got my own space! how cool is that!
@ Cristi ms, dar nu trebuia ... pune doar Tuning Virtual .. ca poate sunt si alti utilizatori care fac d-astea si atunci numa` ne umplem de topic-uri .. lasa-l pe asta sa fie general ;)
Comment
-
ma joc, dar arunca-mi si o poza cu roatele pe alta masina . si sa fie in acelasi unghi .. ca daca nu, nu iasa bine.
mi-a mai dat un user sa-i fac un logan .. cred ca 2fast a fost ... prietene nu ma apuc pe masina ta de facut nimic, asa un unghi de prost e, astfel incat orice i-as face la spoiler, arata de parca e 1310 :| .. imi trebuie poza care o are la semnatura .. dar in marime naturala .. poate facem "mascota" forumului din loganu` tau :P
Comment
-
Pai ,bannerul central de sus,este masina lui ;) .La a mea nu doar roatele sa le incerci,si pe la spoiler,praguri..vezi u ...Unghiul de la poze,la roti nu cred ca e pretentios...ca sunt cam drepte,vezi si u cu google oz paladio ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
Frumos, imi plac jantele :p
Comment
-
alea sunt la cerintzele clientului :P
Comment
-
Are gusturi bune Cristi, dar si tu te pricepi la Photoshop. :p
Ma pricep si eu la Photoshop, dar nu am timp de asa ceva.
Comment
-
-
Ooohh yeah! Moama ce-mi place...ce bine dau jantele alea la mine Si putin coborata .De obiectat as avea la spoilerul fata,ca ai lasat chestia aia ce desparte "sita" aia de sub numarPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
vrei fara departzitor? nu am stiut
Comment
Comment