sau Satu Mare .. nu mai stiu exact .. aia de la Prostreet .. cu kit`urilea alea caraghioase pt logan.
Tuning virtual pe alte masini, nu Logan
Collapse
X
-
-
masini?! nu .. ca nu stiu 3D .. cand am vazut ce-i in 3dstudiomax .. m-am luat cu mainile de cap si cand le-am dat jos de pe cap .. am dat alt+f4
Comment
-
Comment
-
bun multzam, nu ai spus nimic de poza de mai sus .. e mai bine cu masca asta sau cu cea in V?
Comment
-
Misto!Fa spoilerul de fata in culoarea masinii ca banda aia neagra strica tot.Incearca sa dai un aspect de ionizat la parbriz,ai vazut cum e la reno megane...opel astra..etc .Oglinzile in culoarea masini...si un parasolar cu www.loganclub.ro Asta in cazul ca publici pozele pe undeva ;) Deschizaturile de mai jos ar putea sa fie nu asa "inalte"...aia din centru sa ramana la lungimea ei,dar nu asa inalta,si alea 2 "gauri" laterale ce inloc proiectoarele nu asa inalte si putin mai lungi :p
Bafta in continuare !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu am unde sa fac prizele ext mai lungi .. dupa cum vezi si priza centrala a fost micsorata ... multumiri celor de la Dacia pt asta .. e ingust spoiler`u .. abia au intrat si alea acol ... pana una alta .. ma gandeam la ceva de genu pt spate:
ceva sa se potriveasca cu fata, in cazul loganului lui 2fast. jos de tot vreau un difuzor din carbon, intrerupt de 2 evacuari, deasupra punctuletzele alea sa fie nituri .. si mai sus 3 prize normale ... va rog nu criticati schitza .. pt ca nu am mana de desenator .. dar mi-a fost mai usor sa pun pe foaie din creion ... decat direct in PS .. btw am aratat-o unui prieten .. primul lucru care mil-a spus a fost: "e stramba"
Comment
-
Eu te sfatuiesc ca pe toate pozele sa pui Copyright ca nu se stie cum ajung in ziare sau pe net si zic ca sunt facute de ei. ;)
Comment
-
dap..de preferinta www.LoganClub.roPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Asa e chiar bine...
Comment
-
sa le fure linistiti ) ... btw .. o sa ma apuc de 3ds max ..
@Cristi .. ma ce pare joasa ma, e un desen, ti-am spus sa nu critici desenu` ci spoiler`u in sine; auzi la el ii prea joasa ... shurubele alea o sa dea bine, pe poza, ca nu o sa fie mari ... deasupra la carbon arata bine
Comment
Comment