Tuning virtual pe alte masini, nu Logan
Collapse
X
-
-
Mie mi se pare chiar frumos, dar mergea totusi data o culoare in rest e OK.
Comment
-
Originally posted by dogy_10chestia aia neagra de pe portbagaj strica (parerea mea), si daca nu-l faceai asa de lasat, in rest e fain
aia neagra e din carbon .. si nu e lasat prea mult, doar cat trebuie .. uita-te la roata din fata ... nu e sub caroserie ;)
Comment
-
Frumos,imi place spoileru Culoarea masinii...nu cred ca a colorat-o in alta culoare,ci mai degraba a decolorat imaginea ca e alb negruPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Asta ziceam si eu, trebuia sa n-o decoloreze.
Comment
-
dap, e desaturata, dar imi place mai mult asa si se lucreaza mai usor pe ea... la fel e si cea din fatza .. depinde si de lumina .. Cristi, bag seama ca-ti place cu shoroafele alea` acol` :P
@dogy, daca il lasam pe ala org ... nu aveam unde sa pun toatea astea pe el si ce rost mai are un tuning daca ramane pe piesa normala? :P
Comment
-
toate ca toate ... asteptam parerea posesorului ... aia e importanta dom'ne.
Comment
-
ba, multzam fain, numa` ca nu desenez .. asta nu`i desen ..e .... editare .. si nici acum nu stiu multe chestii .. dar tot invatz .. pe parcurs .. ma bucur ca iti place, si cand o fi sa ne meet mi-ar place sa-ti vad masina aproape de asta facuta ;)
daca tot vb de virtual tuning pe masini .. ia uitati ce m-a rugat un prieten sa-i fac pe masina ) )
Last edited by Danyutz; 24 January 2007, 22:46.
Comment
-
mersi pt aprecieri.nu prea am rabdare si deaceaa nu prea imi ies bine.iti ocupa cam mult timp astea.mai am si altele
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Danyutzba, multzam fain, numa` ca nu desenez .. asta nu`i desen ..e .... editare .. si nici acum nu stiu multe chestii .. dar tot invatz .. pe parcurs .. ma bucur ca iti place, si cand o fi sa ne meet mi-ar place sa-ti vad masina aproape de asta facuta ;)
daca tot vb de virtual tuning pe masini .. ia uitati ce m-a rugat un prieten sa-i fac pe masina ) )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment