Astazi am gasit pe net niste poze cu un interior de logan. Mie unul mi se pare foarte frumos si bine lucrat. Ceva unic. Multa munca, pasiune si bani.
Ce Parere Aveti?
Collapse
X
-
E de 2ani facut interioru asta.
App..mai stie cineva ceva de loganu asta?Last edited by al!n; 1 March 2011, 22:44.
Comment
-
Oricum proprietarul isi batuse joc de ea dupa ce a luat-o de la firma care l-a facut.Pusase steme cromate cu tuning pe portbagaj, stikere cu sparco pe la interior, coada de rechin....
Comment
-
interesanta lucrare,dar cum se deschid portierele de la interior,iar cand stai cu piciorul pe acceleratie ...sigur nu deranjeaza panoplia laterala la picior?...de airbaguri nici pomeneala...macar la volan,si daca nu avea imbinarea de la mijlocul bordului ceea ce da impresia de ruptura era poate mai ok..interesanta lucrare dar trebuiea mai mult gandita,per ansamblu se poate face treaba buna.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
ca si munca si efort si imaginatie,...jos palaria dar mai sunt si alte proiecte ce nu trebuie trecute cu vederea
http://www.antena3.ro/auto/dacia-log...to-108584.html acum dativa cu parereaLast edited by petroman; 2 March 2011, 00:09.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Sincer, loganul din primul post la interior e de nota 10+. Loganul decapotabil mi se pare o mare tiganie, nu va fi vazut niciodata pe strazile din Romania deoarece asa ceva nu va fi OMOLOGAT! Structura de rezistenta e la pamant, eu ii dau maxim 5ani pana sa inceapa sa se strambe de la jumate!sigpic
Comment
Comment