Eu am si pe fata folie(73% transparenta) si pe spate+luneta(5% transparenta). Folia e LLumar, montata in 2005 si am timbru pe fiecare geam, plus certificatul de omologare. Am facut itp-ul acum o luna fara probleme doar i-am dat omologarea a scanat-o si gata. Am fost oprit de nenumarate ori insa nici nu s-au uitat la folia mea, nu mi-a cerut actele niciun politist .
Insa nu demult am fost cu un prieten sa-si monteze folie Llumar pe un Fiat Stilo la un service autorizat. Baietzii de acolo i-au zis din capul locului ca pe geamurile fata nu se mai da omologare, ca daca vrea ii pun si pe fata insa fara timbre si fara omologare... deci merge pe barba lui. Si am mai auzit de la cateva persoane aceeasi poveste.
Insa nu demult am fost cu un prieten sa-si monteze folie Llumar pe un Fiat Stilo la un service autorizat. Baietzii de acolo i-au zis din capul locului ca pe geamurile fata nu se mai da omologare, ca daca vrea ii pun si pe fata insa fara timbre si fara omologare... deci merge pe barba lui. Si am mai auzit de la cateva persoane aceeasi poveste.
Comment