Originally posted by logan21cdc
View Post
RAR impreuna cu politia !!!!
eu cunosteam niste firme destul de mari care fac asa ceva autorizat (asa zic ei). cand m-am uitat alaltaieri pe lista de firme autorizate de pe site-ul RAR, nu aparea niciuna acolo. firme gen dcm, colortuning...etc. in schimb am gasit firme mici cu preturi mari
. folie fata-spate si luneta vreo 500 lei. asa ca unde e legal e scump si nici asa n-ai voie pt laterale fata.
pentru ca am inteles ca e teoretic imposibil cu foliile din tara. daca gandesc bine, ar trebui ca folia sa fie mai deschisa decat geamul de logan pentru ca aplicata pe el sa dea o transparenta de 73% atata timp cat loganul are 82% vizibilitate din fabrica. s-a discutat mai inainte de asta. nici eu nu stiam si am sunat ieri la o firma autorizata si mi-au confirmat ce am aflat aici de la altii. ai vazut ce raspuns am primit de la alta firma luata din lista RAR..
Nici acum 9997477NDLPLM nu stie ce face dan.gutu la serviciu.
, mie mi-au lipit decat un actipild pe geamul din spate partea dreapta, si sa stii ca alea ce ti le lipeste pe geamuri sunt o prostie nu se uita nimeni pe ele, tie iti trebuie decat o autorizatie legala pe care so plastifiezi si esti in regula, si crede-ma ca am fost la RAR si nu sau uitat pe prostiile alea de ti le lipesc pe geamuri nici pe declaratia de conformitate sau ce mai vrei tu pe acolo se uita decat pe autorizatia eliberata de service montator ATAT nu-ti mai face probleme , si intradevar daca vrei sa-ti cauti un service eu cred ca este mai bine sa-ti dea geamu jos ca s-ar montat mai bine folia nu stiu parerea mea, dar depinde de ei....bafta in montarea foliei
la amandoua
are 82%. asta ca sa vezi ca nu e nimic personal si nu mi-am facut un scop in viata in a te contrazice. 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment