Eu folosesc un dreptunghi din carton opac de ~ 3x1,5 cm pe care il pun cum vezi in poze si il lipesc in zona de sus cu ceva superglue (unde este desenat cu rosu). Vezi sa aplici superglue-ul cu un betisor de urechi/scobitoare sa nu curga pe placa. Ar fi bine chiar sa lasi un pic mai inalt cartonul sa stea putin tensionat
Stiluri De Iluminat Al Bordului Si Consolei
Collapse
X
-
eu am cumparat mulaje izoleaza ledul de sus pentru ac. si celalalte 2 pentru cadrane.
Comment
-
Stilul meu de iluminat bord!
Pasii pe care i-am urmat
1.Am schimbat ledurile de la computer bord si ace cu unele albe
2.Am primit o plasma ceasuri pe care am conectat-o la plusul de la aprindere pozitii si acum totul se vede mult mai bine! Aveti si poze! Daca cineva are nevoie de ajutor in Mehedinti va stau la dispozitie cu instalatul lor!Gratuit...
Comment
-
Originally posted by Danyell View PostAu pus si astia de la Dacia becul ala de la consola de iti blestemi zilele pana il schimbi, si mai lumineaza si chior. Nu era mai simplu sa ii faca un soclu mai accesibil cu 2 fire mai la indemana. Dehhh...nu e chiar tragedie sa il schimbi, dar eu priveam din punctul celalalt de vedere al lucrului practic; cel putin prima data te cam framanta gandul de unde sa te apuci si sa nu strici ceva pe acolo.
Numai bine!
Comment
-
Sa vezi la PH2/Duster/Sandero ce distractie e, daca nu stii a demonta toata cosmelia.
Comment
-
A reusit cineva sa schimbe lumina la climatizarea de ph2? M-am chinuit azi de au gasit-o toti dracii , am incercat cu acetona , avea tendita sa topeasca plasticul dar nu il curata bine , cu smirghe de 1500 se lua dar foarte greu si locul e foarte inaccesibil . La inceput am pus benzi albastre dar se vedea foarte aiurea si am trecut la benzi albe , lumina puternica , uniforma dar potrocalie. Aveti vreo idee cum as putea sa o fac? Vreo plasma de climatizare ph2 exista?Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Asta am observat si eu , are tendinta de a se topi. Am gasit ceva pe siteul ala de ok...ii . Interesant..Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Se scoate relativ usor portocaliul de pe folie, trebuie rabdare si tutun! Mai complicata nitel este problema uniformizarii iluminarii pe anumite sectoare!!
MRS-ule ce ai u portocaliu la consola climatizare?
Sent using Forum RunnerMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
Comment