Si de unde pot lua de pe net mai calitative? Pe ebay sunt? Va multumesc pt raspunsuri si normal ca voi posta si poze.
Stiluri De Iluminat Al Bordului Si Consolei
Collapse
X
-
-
Sper sa va placa La consola nu este asa puternica culoarea precum pare in poza.
Comment
-
Da, a iesit frumos poate ca no....tu sti acum, dar parerea mea e ca ar merge o serigrafie de prestige. La butoane, nu ai si cele de geamuri electrice ? Si parca la cel de la dezaburire nu se lumineaza uniform..ai pus leduri smd? le-ai centrat pe mijloc ?
Comment
-
Da stiu ca ar merge alta serigrafie, am sa optez spre vara de ceva custom facut de cineva de pe forum. La butonul de dezaburire cred ca nu l-am centrat cum trebuie smd-ul de nu acopera tot desenul, mi-a fost lene sa il mai desfac Din pacate nu am inca geamuri electrice, o sa urmeze si astea , toate la timpul lor
Comment
-
Originally posted by M4r7z1aNu View PostDa stiu ca ar merge alta serigrafie, am sa optez spre vara de ceva custom facut de cineva de pe forum. La butonul de dezaburire cred ca nu l-am centrat cum trebuie smd-ul de nu acopera tot desenul, mi-a fost lene sa il mai desfac Din pacate nu am inca geamuri electrice, o sa urmeze si astea , toate la timpul lor
Comment
-
-
Cand le-am vazut mi-au parut microscopice. Ma v-a ajuta un prieten cu experienta in asa ceva. Sunt prea mici pt mine. Cu o statie de lipit cu varf mic, penseta si o mana cxare nu tremura cu experienta se poate insa. Abia astept sa le pun.
Comment
-
Originally posted by L3on_rgby View Post[ATTACH]478720[/ATTACH]
Tocmai mi-au ajuns ledurile pentru bord. Nu sunt prea mici?
Comment
Comment