aceat topic a fost creat pentru a prezenta creatii ale loganistilor nicidecum pentru alte discutii. eu am vrut ca fiecare vizitator sa vada strict "stiluri" si combinatii de unde sa aleaga ceea ce il poate reprezenta.... si atat ! nu detalii... date tehnice si alt soi de intrebari. punct !
Stiluri De Iluminat Al Bordului Si Consolei
Collapse
X
-
In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
Aici e mana lui danic sunt foarte multumit.
Comment
-
Originally posted by ady2dan View Posto intrebare. a reusit cineva sa folosesasca leduri multicolore si sa schimbe culoarea in fuctie de turatie motorului sau de agresivitatea cu care merge cu masina ?sigpic
Fuck the Fuel Economy!
Comment
-
Albastru cu rosu va place?
Comment
-
Comment
-
Vreau sa-mi schimb si eu ledurile in bord si nu stiu de care sa-mi iau dintre cele doua, ma ajuta cineva? LED Nichia Automotive SMD Superluminos Alb Rece 7lm 115° 30mA NSSW064T sau LED 3528 SMD Superluminos Alb Zexstar 1lm 130 5-15mA. Intreb pt ca am vazut ca au intensitate diferita la lumina. MULTUMESC ANTICIPAT.
Comment
-
Cam asa arata bordul meu facut de userul CristyPuff de aici de pe forum..
Sunt foarte multumit,culoarea este mai frumoasa in realitate si displayul se vede perfect dar nu ma ajuta nici camera cu care a fost facuta poza !\Attached Files
Comment
Comment