asta vroiam sa intreb si eu e cumva la comanda, facuta la soran?
Stiluri De Iluminat Al Bordului Si Consolei
Collapse
X
-
cei care au intrebat de folie. aveti pm
Comment
-
Aşa arată cu poziţie consola Ć®mpreună cu playerul. Scuze pentru calitatea pozelor .Skypeeā¢
Comment
-
Cateva din realizarile mele....la poza a 4-a display-ul nu va ramane asa....
Comment
-
Am uitat de astea....am schimbat si led-urile din casetofon.....asta ca sa sti ca se poate....si sa-ti faci o idee.
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostFolie Prestige
Ace Megane 2.2
Iluminare bord: Albastru + Rosu
Iluminare consola: Rosu + Mp3 Player Albastru
Tin sa precizez, ca nu am folosit numai leduri albastre la bord.E o combinatie de leduri albastre si albe si am colorat folia pe spate cu un marker.Nu e obositor deloc noaptea.
Daca pui folie alba (Prestige) nu-ti recomand iluminare alba.Desi noaptea e super, ziua se vede rau.
Vreau sa pun si eu o folie PrestIge si ma gandeam la un alb+rosu la ceasuri , tu zici ca se vede rau ziua , unde anume ai folosit ledurile albe si care parte din folie ai colorat pe spate .
Mersi
Colegi care au pe alb cu folie prestige pot sa-mi spuna impresia lor cum se vede ziua, multumescLast edited by mihai7332; 29 June 2011, 12:16.
Comment
-
Ledurile albe, le-am folosit ca sa pot face X1000 si km/h cu rosu.
Din cele 3 leduri, la TUROMETRU am folosit 1 albastru, stanga, sus alb, dreapta rosu.
La VITEZOMETRU am folosit 1 led albastru, stanga, 1 led alb sus, si un led albastru dreapta.
Am dat cu marker albastru pe unde am vrut sa se vada albastru, si cu rosu pe unde am vrut sa se vada rosu.Pe zona rosie de la turometru n-a mai fost nevoie.
Am folosit ledurile albe, si am dat cu marker, pentru ca albastru asta e prea deschis, mie nu-mi place, si asa, avand un led alb, si dand si cu maker, am mai inchis culoarea, incat sa fie ca la vw. Daca pui leduri albe, iti recomand folia de Duster, se vad beton si ziua si noaptea. Pe folie alba de prestige, n-o sa vezi mare lucru ziua.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by raul_87 View PostSalut, atasez cateva poze sa iti faci o idee
Ps. pozele sunt facute cu telefonul
Mersi , ai poza cu ele ziua ?
Comment
Comment