cum fac si eu sa am alta culoare la ace ? sunt doar 3 leduri acolo ? trebui adaptate alte leduri separat pentru ceasuri si alea 3 sa ramana doar la ace ? sau cum ?
Stiluri De Iluminat Al Bordului Si Consolei
Collapse
X
-
Trebuie sa separi treaba acolo daca vrei sa ai culori separate ace si cadrane si mai trebuie sa ai grija si cu reteaua de alimentare sa o gandesti in asa fel incat sa cada curentul care trebuie pe fiecare led, in caz contrar vei obtine niste culori slabe, sterse si vei munci in zadar.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
De vreo doi ani eu am ''Audi Style" )) si arata frumos noaptea.Attached Files
Comment
-
Comment
-
mi-am facut si eu asa , scuze pentru claritate , urmeaza sa fac si consola , ce leduri se potrivesc pe acolo ? astia care a mai modificat ?
Comment
-
In primul rand, markerul acela rosu in scurt timp se va estompa si isi va pierde din culoare.
Daca vroiai sa faci in mai multe culori / zone de culoare trebuia sa pui mai multe leduri, sa modifici reteaua de alimentare, exact cum a scris si Soran mai sus.
Cat despre butoane si panoul de climatizare vezi ca gasesti subiecte dedicate pe forum.
Incearca sa folosesti si functia de cautare.
Comment
-
mai am ceva facut de 1 an cu markerul si a ramas la fel , e acelasi marker , sa speram ca nu o sa se intample la asta chiar asa repede , nu prea ma descurc sa pun alte leduri dar o sa incerc si asta , sa mai ma interesez cum se face , momentan ma interesez sa fac acele alta culoare
Comment
-
Nu vi se pare ca aveti 2 topicuri similare?
Iar pentru initiator : nu-ti erau de ajuns ideile din topicul mare? Ce vroiai, avion? Bord de Honda Civic inca n-am vazut la nimeni...
Comment
Comment