If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mersi mult! Rosu vreau. Am vomandat si volt-termometru rosu, si cd playerul e rosu. Masina e visinie. Zilele astea ma apuc. Am vazut ca sunt kituri plug&play pt consola, insa fiind plecat e cam greu sa ajunga la mine. Si mai e si satisfactia lucrului facut de mine. Iti multu,esc de ajutor si am sa postez poze dupa ce le schimb. Pt display e greu de schimbat? Ajunge o statie de lipit camscule?
Pentru lipit e ok o statie de lipit, eu am una analogica si e ok dar sa ai si flux sau pasta cu flux , si cositor bun, fara flux nu faci treaba buna , si pui un pic pe piciorusele smd-urilor cand le lipesti. Bafta
Si multumesc Cj10Alx o sa incerc si eu sa curat asa cum ai spus tu.
Pentru lipit e ok o statie de lipit, eu am una analogica si e ok dar sa ai si flux sau pasta cu flux , si cositor bun, fara flux nu faci treaba buna , si pui un pic pe piciorusele smd-urilor cand le lipesti. Bafta
Si multumesc Cj10Alx o sa incerc si eu sa curat asa cum ai spus tu.
iti mai spun odata ai foarte mare grija, roteste betisorul incontinuu si schimba-l la fiecare numar, pentru ca eu am reusit sa busesc acolo unde e pentru recirculat aerul !!! uite si dovada nu tine deloc betisorul nemiscat , sau sa apesi
Eu daca vreau iluminare rosie sa nu mai sterg acea folie?
daca vrei sa faci consola de climatizare rosie nu este nevoie sa stergi vopseaua galbena de pe interiorul foliei. pui leduri rosii.
asa arata pe sandero:
daca vrei sa faci consola de climatizare rosie nu este nevoie sa stergi vopseaua galbena de pe interiorul foliei. pui leduri rosii.
asa arata pe sandero:
Mersi! Asa va fii si a mea. Si playerul are butoane rosii, doar displayul alb. Daca as putea l-as face si ala rosu.
Are cineva o placuta cu leduri ca in imaginea de mai jos? As vrea sa stiu dimensiunile acesteia (latime, lungime). Va multumesc anticipat.
iti cumperi un pcb de 125 mm lungime (minim)si 65 mm latime(minim) si iti faci singur sablonul.pe urma iti asezi ledurile cum doresti. faci 3 sau 4 module in serie sau chiar poti pune in paralel fiecare led.fiecare cum doreste.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment