Ce Spuneti De Acest Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E Mahindra, nici Turcia, nici Rusia, mai ghiceste odata.
    Doamneee.
    Hai ca esti simpatic, am comis o crima cumva?
    Si da, arata ciudat cu grila aia, normal ca indienii de la Mahindra au preluat-o de la Megane 2.
    Last edited by mr.K; 2 May 2011, 14:52.

Comment

@mr.K, de Renault Logan ai auzit? Sau asa ceva sunt basme?

Cred ca am vazut-o terminata pe forum, sau era una la fel ca ea (kitul dacia pe fata, bara de renault, aceeasi culoare etc.). In orice caz, niste jante frumoase i-ar trebui in primul rand.
      sigpic

Comment

iamagi, eu am auzit si de Renault Logan. Tu ai auzit de Mahindra Logan?
        Sau de Nissan Aprio. Se pare ca nu. Una si aceeasi masina. Cu Dacia Logan.
        Grila aia fata intr-adevar e de Renault Logan.
        Last edited by mr.K; 2 May 2011, 15:27.

Comment

1. ornamentul de sub bara dat jos. Nu-i vad rostul, nici macar nu e plinta din aia prinsa sub toata bara, e doar o portiune aruncata acolo pe masina si arata extrem, extrem de urat.
          2. daca nu sunt bani de jenti de aliaj montate capace originale de Logan ori lasate jentile de tabla goale. Arata mult mai bine decat capacele alea de Audi care sunt de-a dreptul hidoase.
          3. Husele sunt rupte si au un aspect foarte urat, ieftin. Date jos si montate altele mai frumoase ori lasat scaunul gol si gata. La fel si pentru husa volan, jos cu ea. Nu vad rostul unei huse de volan la Logan atat timp cat volane se gasesc pe toate drumurile si la preturi de nimic. Daca tot se vrea ceva frumos, sa se monteze un volan imbracat in piele de Prestige. Cromul dat jos de la aeratoare. Se pot vopsi aeratoarele in argintiu cum sunt cele de pe Prestige. Cotiera schimbata cu una de origine sau macar vopsita toata in negru. Cromul ala arata tiganesc/ieftin.
          4. arcuri sport daca permite buzunarul/drumul.
          In rest, pot sa zic ca-mi place masina.

Comment

un logan modificat, e plin forumul de ligheane dastea altfel decat stock...

Comment

interesanta
              sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

se vede ca a investit ceva bani in masina dar in lucruri total neplacute , totusi un plus pentru barile vopsite in culoarea masinii + stopuri.putea sa iasa ceva mult mai frumos cu aceiasi bani

Comment

Parerea mea este ca masina este tiganeala curata (scz daca supar p cineva)

Comment

niste jante i-ar trebui

Comment

>>>

Masina arata ok. combinatia visiniu-negru e ok.
                      Iti mai trebuie niste Jante spitate.
                      In schimb la interior schimba husele alea si da jos "chestia aia de pe volan"

parerea e personala

PS.: Dacia Logan = Renault Logan = Mahindra Logan = Nisan Aprio
                      singura diferenta e calitatea pieselor (de exemplu eu am avut pe a mea faruri de mahindra logan si sunt din plastic casant si oglinda e de proasta calitate)
                      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

Cum ai circulat tu cu faruri de mahindra la noi? Mahindra e produsa in india iar acolo circulatia e pe partea stanga. Faza scurta e asimetrica, asadar ai deranjat ceilalti participanti la trafic.

Asa focalizeaza faza scurta la masinile cu volan pe stanga.
                        faruri europa.jpg

Iar asa bat farurile de la masinile cu volan pe dreapta.( UK, India, Japonia, Pakistan etc.)
                        faruri UK, india.jpg

PS: A doaua poza e in oglinda , dar ai prins ideea...

Comment

ar trebui jante aliaj fara discutie ,fara negrul ala pe masina, ,husele is naspa,daca are kitul de dacia e bun....

Comment

salut, scuza ma dar trebuie sa scoti tot dupa ea... scpate absolut tot e oribila!
                            http://www.facebook.com/groups/posesoriLogan/

Comment

In opinia mea: scapa neaparat de interiorul ala urat! Tot ce tine de huse si alte chestii.... OUT! La fel si cu inelele alea cromate de la aerisitoare... Nu le vad rostul. Alte sfaturi: achizitioneaza si tu alte jante (in limita posibilitatilor tale) si incearca sa scapi de negrul ala de pe portbagaj... Mi se pare ca da a masina neterminata.

Comment

Cu mici modificari masina o sa arate superb ;)
                                Şoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google